Τραμπ: Δεν έχουμε επιλογή, θα απαγορεύσουμε στους μουσουλμάνους να μπαίνουν στις ΗΠΑ

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να απαγορεύσουμε στους μουσουλμάνους να μπαίνουν στις ΗΠΑ, είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου και αφορά την ασφάλειά μας, υποστήριξε τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ, σε συγκέντρωση οπαδών του στην πολιτεία Νιού Χάμσαϊρ.

Στον απόηχο του μακελειού στο Ορλάντο, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Χίλαρι Κλίντον ότι «θέλει να μπαίνουν ανεξέλεγκτα οι ριζοσπάστες ισλαμιστές στη χώρα μας.»

«Αυτοί κάνουν
σκλάβες τις γυναίκες και δολοφονούν τους ομοφυλόφιλους. Εγώ δεν τους θέλω σε αυτή τη χώρα» υποστήριξε ο δισεκατομμυριούχος.

«Πολλοί ριζοσπαστικοποιημένοι βρίσκονται ήδη στις ΗΠΑ (...) Δεν ξέρουμε καν ποιος μπαίνει μέσα» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα, είχε ζητήσει «ενισχυμένη στρατιωτική απάντηση» κατά του ISIS, περιλαμβανομένων πρόσθετων βομβαρδισμών.

Μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να αποδεικνύουν ευρύτερο τρομοκρατικό σχέδιο για την επίθεση σε κλαμπ του Ορλάνο επισήμανε νωρίτερα ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος άφησε και σωρεία υπαινιγμών κατά του λόμπι των υποστηρικτών της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ (ΝRA - National Rifle Association).

«Εμείς φέρουμε την ευθύνη για τη σφαγή, και όχι η ισλαμική τρομοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αμερικανός πρόεδρος προκαλώντας αίσθηση στην αμερικανική κοινή γνώμη.
Πηγή: skai.gr