Κλείσιμο

Τραμπ: Αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες είναι «ψίχουλα» μπροστά σε ό,τι θα συμβεί!

«Αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες είναι ‘ψίχουλα’ μπροστά σε ό,τι θα συμβεί» δήλωσε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ σχολιάζοντας την Τρίτη τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

«Επειδή δεν είμαστε αρκετά σκληροί, και ειλικρινά, οι ηγέτες μας δεν είναι αρκετά έξυπνοι. Πρέπει να έχουμε πολύ ‘ισχυρά σύνορα» ανέφερε ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να κλείσουν τα σύνορα στους μουσουλμάνους.

«Άνθρωποι από ορισμένα μέρη του κόσμου, όπως τη Συρία, χωρίς έγγραφα μαζί τους, δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτοί στη χώρα μας... Δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι, από πού έρχονται. Θα μπορούσαν να έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε» πρόσθεσε.

Έκανε ακόμη λόγο, στο Fox News, για ενίσχυση του αγώνα των ΗΠΑ και των δυτικών χωρών κατά των ισλαμιστών μαχητών. «Θα έκλεινα τα σύνορά μας. Είμαστε χαλαροί και είμαστε ανόητοι» δήλωσε ο Τραμπ.

Νωρίτερα, στη
ν προσωπική του διεύθυνση στο Twitter, ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος είχε γράψει: «Θυμάστε όλοι πόσο όμορφες και ασφαλείς ήταν οι Βρυξέλλες. Όχι πια, είναι από άλλο κόσμο! Οι ΗΠΑ πρέπει να επαγρυπνούν και να είναι έξυπνες».
Πηγή: skai.gr