Κλείσιμο

Ο Zuckerberg είναι o 4ος πλουσιότερος στη λίστα Bloomberg Billionaires

Μετά το χθεσινό κλείσιμο των αγορών στις ΗΠΑ, ο 31ος έτους Mark Zuckerberg είναι πλέον ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος της λίστας με τους 400 κορυφαίους επιχειρηματίες που δημοσιεύσει το Bloomberg. Συγκεκριμένα ο Mark Zuckerberg κατάφερε να «υπερφαλαγγίσει» σε προσωπική περιουσία τόσο τον Carlos Slim, επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας America Movil SAB, όσο και τον Jeff Bezos της Amazon.

O Mark Zuckerberg, με βάση τα στοιχεία που δημοσιεύει στη σχετική λίστα το Bloomberg, κατάφερε να είναι ο μοναδικός δισεκατομμυριούχος από τους 400 που αύξησε την οικονομική του ευρωστία.

Δείτε την πορεία του Mark Zuckerberg φέτος:


Οι καλύτερες επιδόσεις και η «σταθερή αξία»

Με βάση τα στοιχεία της λίστας του Bloomberg, ο Bill Gates, ο επικεφαλής της Microsoft, παραμένει σταθερά για ακόμη μία χρονιά στην κορυφή, με περιουσία που αγγίζει τα 79 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η δεύτερη καλύτερη επίδοση της λίστας ανήκει στον Zuckerberg ο οποίος πλέον διαθέτει περιουσία 50 δισεκατομμυρίων και πέρασε από την 15η θέση της κατάταξης του 2015 στην 4η θέση φέτος.

Αξιοσημείωτη είναι και η άνοδος των Larry Page και Sergey Brin (σ.σ συνιδρυτών του Google) οι οποίοι «αναρριχήθηκαν» στην 9η και 10η αντίστοιχα θέση της σχετικής λίστας από την 19η και 20η θέση που κατείχαν ένα χρόνο πριν.





Πηγή: skai.gr