«Στήθος» με «στήθος» στις δημοσκοπήσεις Ομπάμα και Ρόμνεϊ

Μάχη «στήθος» με «στήθος» δίνουν στις δημοσκοπήσεις Ομπάμα και Ρόμνεϊ λίγο πριν την τρίτη κρίσιμη τηλεμαχία των δυο υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
 
Σύμφωνα με τις έρευνες του NBC News και της Wall Street Journal, και οι δυο υποψήφιοι λαμβάνουν 47% υποστήριξης για την προεδρία.

Η εξωτερική πολιτική θα βρεθεί στο επίκεντρο της τρίτης και τελευταίας τηλεοπτικής αναμέτρησης ανάμεσα στους δυο άνδρες, και θεωρείται το «προνομιακό πεδίο» του Μπαράκ Ομπάμα.

H διάρκειας 90 λεπτών τηλεμαχία θα διεξαχθεί στις 4.00 μ.μ ώρα Ελλάδας, στο πανεπιστήμιο Λιν, στην Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, με συντονιστή τον Μπομπ Σίφερ του CBS και θα είναι χωρισμένη σε έξι ενότητες: ο ρόλος των ΗΠΑ στον κόσμο, ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, το Ισραήλ και το Ιράν, οι αλλαγές στη Μέση Ανατολή, το θέμα της τρομοκρατίας και η άνοδος της Κίνας.

Ο Ομπάμα δίνει «μάχη» για να ανακτήσει το προβάδισμα στη Φλόριδα και τη Βιρτζίνια, καθώς ο Ρόμνεϊ έχει μικρό προβάδισμα στις συγκεκριμένες περιοχές, ενώ ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος έχει παγιώσει προβάδισμα στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας.
Πηγή: skai.gr