Πράσινοι: Δεν θέλουμε την Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα

Την κατηγορηματική της αντίθεση στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη εξέφρασε στον ΣΚΑΪ η υποψήφια για τη γαλλική προεδρία και ευρωβουλευτής των Πράσινων Εύα Ζολί. «Δεν θέλουμε την Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ευρωβουλευτής ζήτησε αλλαγή πολιτικής, έξω από τον άξονα Μέρκελ - Σαρκοζί

«Η πολιτική του ΔΝΤ δεν κατάφερε ποτέ να αναδιαρθρώσει μια οικονομία» ανέφερε η κ. Ζολί, ενώ ζήτησε κοινή δημοσιονομική πολιτική όπου η ΕΚΤ θα μπορεί να εκδίδει ευρωομόλογα και θα χρησιμοποιεί κοινούς πόρους για τη δημιουργία μεγάλων ευρωπαϊκών έργων

Ζήτησε κειωαση των στρατιωτικών δαπανών στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι η Ευρώπη οφείλει να προστατεύει τα σύνορα της χώρας μας ως ευρωπαϊκά σύνορα. Τέλος, ζήτησε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για τους Έλληνες.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα μεγάλο ραντεβού υποστήριξης, με διαδηλώσεις υπέρ της χώρας μας, προγραμματίζουν για το προσεχές Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι, πολίτες απ’ όλες τις χώρες του κόσμου.

«Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο, προτού τα μέτρα γενικευτούν», «Αλληλεγγύη στους Έλληνες» είναι κάποια ενδεικτικά μηνύματα που αναρτώνται μέσω του Facebook.

καλεί τους Έλληνες να συνεισφέρουν συνυπογράφοντας την κίνηση αυτή ελπίδας. Θα κληθούμε λοιπόν όλοι να βάλουμε φωτογραφίες —δικές μας ή της παρέας μας— και να προσθέσουμε το δικό μας μήνυμα για την Ελλάδα που συνεχίζει να προχωρά — στη σελίδα του Johnnie Walker στο facebook (www.keepwalkinggreece.gr).
Πηγή: skai.gr