Ο Ομπάμα... πρωταγωνιστής σε ταινία της Disney

Με ιδιαίτερο αυτοσαρκασμό ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα απάντησε στον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αμφισβητεί τον τόπο γέννησής του, κατά το ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Τραμπ, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικάνους στις προεδρικές εκλογές του 2012, επιμένει ότι ο Ομπάμα έχει γεννηθεί στην Κένυα και επομένως η εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ ήταν παράνομη.

Την περασμένη εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε στη δημοσιότητα το αυθεντικό πιστοποιητικό γέννησής του, καταρρίπτοντας αυτόν τον ισχυρισμό, καθώς το πιστοποιητικό δείχνει ότι έχει γεννηθεί στη Χαβάη.

Έτσι, ο Ομπάμα αποφάσισε να διασκεδάσει το κοινό του κατά το δείπνο των ανταποκριτών, λέγοντας ότι επρόκειτο να δείξει το «επίσημο βίντεο της γέννησής του».

Όπως είπε, κανείς δεν είχε δει ποτέ ξανά αυτό το βίντεο και στην οθόνη της αίθουσας άρχισαν να προβάλλονται οι αρχικές σκηνές της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ο βασιλιάς των λιονταριών», που δείχνουν τη γέννηση του μικρού Σίμπα στην... Κένυα.

Το κοινό ξέσπασε σε ασυγκράτητα γέλια, αλλά ο Ομπάμα, για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν θα πάρει στα σοβαρά την ταινία, εξήγησε ότι πρόκειται για αστείο! "Ρωτήστε την Disney αν δεν με πιστεύετε" είπε ο αμερικανός πρόεδρος.
Πηγή: skai.gr