Κλείσιμο

Πρωτότυπη πρόταση γάμου μετά σύλληψης

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Ρωσίας, όπου αστυνομική επιχείρηση μετατράπηκε σε πρόταση γάμου.

Η Αναστασία περίμενε τον σύντροφό της να την παραλάβει από το αεροδρόμιο, αλλά μόλις προσγειώνεται το αεροπλάνο της έλαβε ένα μήνυμα το οποίο την ενημερώνει πως θα την παραλάβει μια φίλη της γιατί ο σύντροφός της είχε μια επείγουσα δουλειά.

Μέχρι εκεί όλα φαινόντουσαν φυσιολογικά. Στη συνέχεια, όταν η Αναστασία έφτασε στην πολυκατοικία της, οπλισμένοι άνδρες εμφανίζονται από το πουθενά και απομακρύνουν τη φίλη της, ενώ αρχίζουν να ψάχνουν τις αποσκευές της.

Οι άνδρες με τις μάσκες και τις μαύρες στολές της ανακοινώνουν ότι είναι ύποπτη για διακίνηση απαγορευμένων ουσιών. Στην έρευνα που έκαναν στα πράγματά της βρήκαν ένα κουτάκι με λευκή σκόνη. Η Αναστασία έχοντας χάσει το χρώμα της τους εξηγεί πως δεν είναι δικό της.

«Τότε ποιανού είναι; Τέρμα τα παιχνίδια!» της λέει ένα από του άνδρες. Έπειτα, συνεχίζουν να την ανακρίνουν μέχρι που ο άνδρας εμφανίζει ένα μικρό ροζ κουτάκι. «Και αυτό τι είναι;» την ρωτάει. Η Αναστασία σαστισμένη απαντά ότι δεν γνωρίζει και τότε ο άνδρας γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου.

Ήταν ο σύντροφός της ο οποίος εργάζεται στην αστυνομία. Οι υπόλοιποι ήταν ηθοποιοί από εταιρεία που διοργανώνουν παράξενες έως και ακραίες προτάσεις γάμου. Αυτού του είδους οι επιχειρήσεις ανθίζουν τα τελευταία χρόνια στην Ρωσία. Η τιμές των «σόου» προτάσεων γάμου κυμαίνονται από 10,5 δολάρια έως και 900 δολάρια. 

Η Αναστασία δήλωσε πως δεν θύμωσε με τον σύντροφό της απλά ήταν σε κατάσταση σοκ. «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο». 

Πηγή: BBC.com