Ψηφίσατε Τραμπ; Παραιτηθείτε από την εταιρεία μου!

Αντιπαθούσε τον Ντόναλντ Τραμπ και φάνηκε… Ο λόγος για τον διευθύνοντα σύμβουλο μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων στο Σικάγο στις ΗΠΑ, ο οποίος έστειλε ένα email προς όλους τους εργαζομένους της επιχείρησης, τονίζοντας λίγο - πολύ πως όσοι είναι υποστηρικτές του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να… παραιτηθούν από την εταιρεία! Μια μέρα μετά όμως, υποχώρησε από την αρχική του θέση, τονίζοντας ότι αποδέχεται όλους τους εργαζομένους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Το email της Τετάρτης που έστειλε ο Ματ Μάλονι, συνιδρυτής της Grubhub, υπογράμμιζε ότι απορρίπτει «τις εθνικιστικές, αντιμεταναστευτικές πολιτικές και τις πολιτικές μίσους» του Τραμπ και πως οποιοσδήποτε διαφωνεί θα πρέπει να υποβάλλει αμέσως την παραίτηση του, «καθώς δεν έχει καμία θέση εδώ».

Maloney has faced backlash ever since he sent the strongly-worded email to his 1,000 employees on Wednesday in response to past controversial statements made by Trump

Με ανάρτηση του όμως στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter την Πέμπτη, που αργότερα αποσύρθηκε, ο Μάλονι υποστήριξε ότι: «Η Grubhub δεν ανέχεται το μίσος και είμαστε περήφανοι και για όλους μας τους εργαζομένους– ακόμη και αυτούς που ψήφισαν Τραμπ».

Αργότερα, όμως εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριξε ότι με το email του υποστήριζε την ενσωμάτωση και την ανοχή, και πως η εταιρεία δεν κάνει διακρίσεις με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ