Toυρκία: 50χρονος συνελήφθη για βιασμό... πάπιας

Ένας 50χρονος άνδρας συνελήφθη στην επαρχία Μπούρσα (Προύσα) της βορειοδυτικής Τουρκίας στην περιοχή του Μαρμαρά με την κατηγορία ότι βίασε μια... πάπια, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Haberturk. Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν τον άνδρα μετά από καταγγελίες των πεθερικών του, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι βίασε μια από τις πάπιες τους, κατά τη διάρκεια ολονύκτιας παραμονής στο σπίτι τους!

Ο πεθερός του άνδρα είπε ότι βρήκε “φτερά, αίμα”, αλλά και την ίδια τη διακορευθείσα, πάνω στο κρεβάτι του γαμπρού του. Η πάπια “δεν μπορεί πια να περπατήσει”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην τουρκική εφημερίδα ο σοκαρισμένος πεθερός (το να βιάζει ο σύζυγος της κόρης σου μια πάπια δεν είναι και ό,τι κολακευτικότερο για το βλαστάρι σου...). Από την πλευρά της, η πεθερά του 50χρονου δήλωσε στην Haberturk ότι ανακάλυψε το επόμενο πρωί το πουκάμισo του γαμπρού της γεμάτο αίματα πάνω σε ένα δέντρο.

Πάντως, ο 50χρονος αρνήθηκε μετά βδελυγμίας όλες τις κατηγορίες περί βιασμού, κάνοντας λόγο για “συκοφαντία”. “Μια πάπια μα πια πάπια;” θα μπορούσε να διερωτηθεί κάνοντας τον ανήξερο στους τούρκους αστυνομικούς, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχε επαρκές άλλοθι. Το αντίθετο μάλιστα, τα ευρήματα της ιατρικής εξέτασης στην κακοποιημένη πάπια έδειξαν παραμόρφωση και βλάβη εντέρου, και η δύσμοιρη “Νταίζη” χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για να γίνει καλά.

Πλέον, το δύσμοιρο θύμα φαίνεται να βρίσκεται σε καλή σωματική κατάσταση, και παραμένει υπό τη φροντίδα ενός κτηνιάτρου, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τα ψυχολογικά της τραύματα θα επουλωθούν ποτέ.



Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ