Η μικρότερη καφετέρια στον κόσμο(;)

Πιθανόν τη μικρότερη καφετέρια του κόσμου έχεις ένας επιχειρηματίας, από το Λίνκολν Σίτι της Αγγλίας.

Το μόλις 2 τετραγωνικών κτήριο, ανήκει στον Άνταμ Λούις και μπορεί να φιλοξενήσει, ταυτόχρονα μόνο 4 άτομα, εκ των οποίων μόνο οι δύο χωράνε να καθίσουν. Οι άλλοι δύο αναγκαστικά περιμένουν όρθιοι.

Η «the Little Espresso Co» όπως ονομάζεται η καφετέρια, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, εξυπηρετεί καθημερινά 35 πιστούς πελάτες.



Ο Άνταμ έχει υποβάλει αίτηση ώστε η καφετέρια του, να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, και εντός της επόμενης εβδομάδας οι «ελεγκτές» του βιβλίου, θα ανακοινώσουν εάν η «the Little Espresso Co» είναι η μικρότερη καφετέρια του κόσμου, ή όχι.

«Πολλοί άνθρωποι έρχονται, επειδή το μαγαζί έχει γίνει πλέον διάσημο, και επίσης είναι πολύ ήσυχο χωρίς την βαβούρα των μεγάλων καφέ» δηλώνει ο Άνταμ, και προσθέτει «Όταν έρχονται νέοι πελάτες στο μαγαζί, πάντα μένουν άφωνοι, και αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο μικρό. Μ’ αρέσει αυτό» δηλώνει.



Όπως τονίζει, «Όπως και να έχει, η επιτυχία μιας καφετέριας φαίνεται στην εξυπηρέτηση. Εάν ο καφές είναι καλός, ο κόσμος θα ξαναέρθει».

Στην μικρή καφετέρια ο Άνταμ πουλάει εκτός τον καφέ, σάντουιτς και τυρόπιτες, και όπως λεει ο ίδιος, «Δεν νομίζω πως της λείπει κάτι, εκτός το μέγεθος»..


Πηγή: skai.gr