Κλείσιμο

Έκανε «αντίστροφο γάμο» για να γιορτάσει το διαζύγιό της

Μετά από 28 δυστυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου, η Γιουάν Λι, μία κινέζα από τη βόρεια επαρχία Σανξί, γιόρτασε με όλες τις τιμές, ενώπιον φίλων και συγγενών, το διαζύγιό της, κάνοντας έναν... αντίστροφο γάμο.

Η πρωτότυπη τελετή έλαβε χώρα σε ένα ξενοδοχείο στην Ταιγιουάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Σανξί.

Μία λιμουζίνα παρέλαβε την Γιουάν και τα τρία της παιδιά από το διαμέρισμα όπου ζούσε με το σύζυγό της και την μετέφερε πίσω στο πατρικό της σπίτι. «Ο σύζυγός μου με παρέλαβε από αυτό το σπίτι πριν από 28 χρόνια και τώρα επιστρέφω με δόξα και τιμή» δήλωσε η πανευτυχής ζωντοχήρα.

Στη συνέχεια, πήγε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελετή του διαζυγίου.

Η Γιουάν Λι ανέβηκε στη σκηνή και αν και αρχικά είχε λίγο τρακ, δήλωσε: «Από σήμερα δεν είμαι πια σε αυτό το γάμο. Η τελετή διαζυγίου με κάνει πολύ χαρούμενη και μπορώ να πω και επίσημα αντίο στο παρελθόν για να συνεχίσω στο μέλλον ευτυχισμένη με τα παιδιά μου».

Στην τελετή μίλησε και η αδερφή της, η οποία δήλωσε χαρούμενη που η Γιουάν Λι γυρνάει πίσω στην οικογένειά της.

Ο άνθρωπος που πραγματοποιούσε την τελετή είπε στη Γιουάν «Από εδώ και μπρος δε θα έχεις καμία σχέση με τον άνθρωπο στον οποίο αφιέρωσες τη ζωή σου. Είτε είναι φτωχός, είτε πλούσιος, είτε είναι άρρωστος, είτε υγιής, εσύ δεν θα έχεις καμία σχέση μαζί του. Δέχεσαι;».

«Δέχομαι» είπε η Γιουάν Λι και έσκισε μία από τις γαμήλιες φωτογραφίες της, ενώ έριξε τη βέρα της σε μία γυάλα με χρυσόψαρα.

Πάντως δεν έγινε γνωστό τι έκανε στη Γιουάν Λι ο πρώην σύζυγός της (ο οποίος φυσικά δεν ήταν προσκεκλημένος στην τελετή) για να την αναγκάσει να γιορτάσει το διαζύγιό τη με τέτοιο τρόπο.

Πηγή: skai.gr