Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου

Υπάρχουν ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ξενοδοχεία φθηνά, απλά, μοδάτα, boutique hotels, με θέα ή χωρίς, καθαρά ή βρώμικα κοκ.

Το ξέρατε όμως ότι υπάρχουν δωμάτια ξενοδοχείων που διπλώνουν, αιωρούνται, είναι φτιαγμένα από άμμο, πάγο ή πλαστικές κάρτες, θυμίζουν φυλακή ή... οφθαλμαπάτη, καθώς είναι στην κυριολεξία τα πάνω – κάτω;

Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε ορισμένα από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου, από το Life.com.

Ανάμεσα σε αυτά είναι ένα δωμάτιο... ανοιχτής θέας από άμμο στο Ντόρσετ της Αγγλίας, ένα δωμάτιο – κουβούκλιο στο Τόκιο, ένα υποθαλάσσιο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, ένα δωμάτιο σε στυλ φυλακής (χωρίς πόρτα), ένα δωμάτιο που έχει τα έπιπλα τοποθετημένα στο ταβάνι, ένα δωμάτιο με τα έπιπλα να αιωρούνται (όλα στο Βερολίνο), ένα ξενοδοχείο από πάγο στην Σουηδία, ένα... πτυσσόμενο δωμάτιο στην Ολλανδία, ένα ξενοδοχείο όπου όλα (μέχρι και η λεκάνη της τουαλέτας) είναι φτιαγμένα από πλαστικές κάρτες στη Νέα Υόρκη, δωμάτια που βρίσκονται μέσα στο Χίθρορου για κουρασμένους ταξιδιώτες, ένα ξενοδοχείο – πρώην αεροπλάνο στην Ολλανδία και ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για σκύλους στο Σίδνεϊ.

Άλλα είναι άνετα, άλλα κλειστοφοβικά, άλλα πανάκριβα, αλλά σίγουρα όλα είναι ιδιαίτερα!

Πηγή: Πηγή: Life.com, Επιμέλεια: Δέσποινα Χριστοπούλου