Ρεκόρ προ-παραγγελιών για τα νέα iPhone μέσα σε 24 ώρες

Περισσότερες από 4 εκατομμύρια προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έλαβε η Apple μόνο κατά το πρώτο 24ωρο προπώλησης των νέων συσκευών, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός.

Ο εν λόγω αριθμός αποτελεί ρεκόρ και ξεπέρασε το απόθεμα που διέθετε η εταιρεία, γεγονός που σημαίνει πως ορισμένοι «φαν» θα πρέπει να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή έως ότου να λάβουν τη συσκευή τους.

Η Apple σημείωσε πως ένα σημαντικός αριθμός προ-παραγγελιών θα ικανοποιηθεί την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες και στα καταστήματα. Ωστόσο, πολλές προ-παραγγελίες αναμένεται ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο.

Η αρχική τιμή του iPhone 6, ανάλογα με τη χωρητικότητα της συσκευής, είναι 199 δολάρια (με διετές συμβόλαιο), ενώ το κόστος του iPhone 6 Plus αρχίζει στα 299 δολάρια (πάντα με διετή σύμβαση).

Οι νέες συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα έχουν οθόνες 4,7 ιντσών (11,9 εκατοστών) και 5,5 ιντσών (14 εκατοστών) αντίστοιχα, έναντι των 4 ιντσών που χαρακτήριζαν όλα τα προηγούμενα μοντέλα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ