Κλείσιμο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΝΒΑ 2Κ14! (video)

Το νέο μέλος της επιτυχημένης αθλητικής σειράς NBA 2Κ από την 2K Sports και τη Visual Concepts σε λίγους μήνες θα είναι κοντά μας, κάνοντας μια ευχή πολλών Ευρωπαίων -και ειδικά των Ελλήνων- φιλάθλων πραγματικότητα... Κι αυτό, γιατί το NBA 2K14 για πρώτη φορά ενσωματώνει 14 πρωτοκλασάτες ομάδες της Ευρωλίγκας -μεταξύ αυτών βέβαια τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τις πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές ομάδες των τελευταίων ετών- δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να δουν τον Διαμαντίδη και τον Λάσμε, τον Λο και τον Σπανούλη να αντιμετωπίζουν εικονικά παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Τόνι Πάρκερ ή ο Πολ Πιρς!

Πρόκειται για μια πολυετή συμφωνία μεταξύ της 2K Sports και της Ευρωλίγκας, οπότε αναμένεται να δούμε και τα επόμενα χρόνια τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τους Miami Heat, ή τον Ολυμπιακό να παίζει εναντίoν των San Antonio Spurs.

Η συμφωνία αναμένεται να είναι αμοιβαία επωφελής και για τις δυο πλευρές, οι οποίες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.

"Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας στο ΝΒΑ 2Κ", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της 2Κ Sports Τζέισον Αρτζέντ. "Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα κοινό που το ακολουθεί με πάθος και είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους να παίξει με τους κορυφαίους της Ευρώπης στο ΝΒΑ 2Κ14".

"Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία με την 2Κ Sports, παρουσιάζοντας τις ομάδες μας και τους παίκτες στο καλύτερο μπασκετικό ψηφιακό παιχνίδι στον κόσμο", δήλωσε από την πλευρά του ο “ισχυρός άντρας” της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου. "Με αυτή τη συνεργασία φέρνουμε τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στη δράση, εισάγοντας την Ευρωλίγκα στην παγκόσμια κοινότητα των ψηφιακών παιχνιδιών" πρόσθεσε ο κομισάριος της Ευρωλίγκας.

H νέα έκδοση του γνωστού παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360 και το Xbox One, το PlayStation 3, το PlayStation 4 και τους PC στις αρχές Οκτωβρίου.

Οι 14 ευρωπαϊκές ομάδες στο ΝΒΑ 2Κ14:


Άλμπα Βερολίνου
Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης
Αναντολού Έφες
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο
Ζαλγκίρις Κάουνας
Λαμποράλ Κούτξα Βιτόρια
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ
Ουνικάχα Μάλαγα
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μοντεπάσκι Σιένα

Σημειώνεται ότι το εξώφυλλο του εφετινού DVD ROM του 2Κ θα κοσμεί ο πρωταγωνιστής των εφετινών τελικών του NBA Λεμπρόν Τζέιμς. Απολαύστε τον εδώ να συνομιλεί με τον... ψηφιακό εαυτό του σε μια επίδειξη των εκπληκτικών δυνατοτήτων στα γραφικά που έχουν οι κονσόλες νέας γενιάς:

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ