Κλείσιμο

To SKAI.gr ανανεώνεται!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε σήμερα το ανανεωμένο SKAI.gr!

H ομάδα μας εργάζεται σκληρά από τις αρχές του νέου έτους για την πρώτη φάση του έργου, που αφορά κυρίως την πρώτη σελίδα και τις σελίδες των άρθρων. Σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσουν σύντομα εντός του μήνα το web tv και τα blogs του SKAI.gr.

Το ανανεωμένο SKAI.gr χαρακτηρίζεται από καθαρές, λιτές, δυνατές γραμμές. To περιεχόμενο παρουσιάζεται σε λευκό φόντο με αποχρώσεις του γκρίζου. Μεγαλύτερες εικόνες, περισσότερα βίντεο, ταχύτερη φόρτωση των σελίδων. Λιγότερος συνωστισμός, εύκολη πλοήγηση, φιλικό για tablets. Social, όπως πάντα!

Πέρα από τις εικαστικές αλλαγές, έχουμε κάνει μερικές χρηστικές βελτιώσεις που ελπίζουμε να καταστήσουν την παραμονή σας στο SKAI.gr πιο ευχάριστη. 

Μπορείτε πλέον να πλοηγηθείτε πολύ εύκολα μεταξύ άρθρων χρησιμοποιώντας τα βελάκια αριστερά-δεξιά στο πληκτρολόγιο σας. Έτσι, μπορείτε γρήγορα να περιηγηθείτε μεταξύ των τελευταίων ειδήσεων κάθε κατηγορίας, σε χρονική σειρά. Την ίδια λειτουργία θα δείτε σύντομα και στο web tv.

Επίσης, ανεβάσαμε την περίληψη του άρθρου ψηλά, κάτω από τον τίτλο, ώστε να είναι άμεσα ευδιάκριτη η βασική είδηση κάθε άρθρου.

Η γραμματοσειρά είναι μεγαλύτερη και οι παράγραφοι εμφανίζονται σε μια ενιαία στήλη χωρίς να "αγκαλιάζουν" τη φωτογραφία, καθιστώντας έτσι την ανάγνωση πιο ξεκούραστη.

Σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας από το 2006 που ξεκίνησε η ιστοσελίδα μέχρι σήμερα! Θα χαρούμε να ακούσουμε τα εποικοδομητικά σας σχόλια. Θα το εκτιμούσαμε αν μας επισημάνατε όποια προβλήματα συναντήσετε στην ιστοσελίδα με ένα email στο webmaster@skai.gr.

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να μας βρείτε σε πολλαπλές συσκευές (iPhone, Samsung Smart TV, Sony Internet TV, σύντομα Android) και σε όλα τα social media: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Πηγή: skai.gr