Νέα έκδοση των iTunes από την Apple

Τη νέα έκδοση της υπηρεσίας iTunes αποκάλυψε σήμερα η εταιρεία Apple, αλλάζοντας ριζικά τη μορφή της ψηφιακής «πύλης» και συνδέοντάς την πιο στενά με την υπηρεσία αποθήκευσης iCloud.

Η αποκάλυψη των ανανεωμένων iTunes ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει τον Οκτώβριο, ωστόσο η Apple ανέβαλε τα αποκαλυπτήρια εξηγώντας πως χρειαζόταν περισσότερο χρόνο προκειμένου να ετοιμάζει τις σχεδιαζόμενες αλλαγές.

Οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει στο σύστημα iTunes αποσκοπούν στο να διευκολύνουν τον εκάστοτε χρήστη στην αναζήτηση νέου υλικού ή την παροχή συστάσεων για προϊόντα που είναι σχετικά με τις προτιμήσεις των χρηστών.

Παράλληλα, η Apple απομακρύνεται από το σχετικά «στεγνό» αισθητικό μοντέλο που είχε έως τώρα, παραθέτοντας περισσότερες πληροφορίες για τραγούδια, μουσικά συγκροτήματα, τηλεοπτικές σειρές και άλλα διατιθέμενα προϊόντα.

Αυτό που απομένει
να δούμε είναι οι επιπτώσεις που θα έχουν οι αλλαγές των iTunes στην μουσική βιομηχανία αλλά και άλλες πτυχές του κόσμου της διασκέδασης που διατίθενται μέσω της Apple. Πρέπει άλλωστε να υπενθυμιστεί ότι τα iTunes είναι μία από τις μεγαλύτερες «πύλες» πώλησης ψηφιακών προϊόντων στον κόσμο.
Πηγή: skai.gr