Κλείσιμο

Και ελληνικό χρώμα από σήμερα στα Windows 8

Ξεκινά σήμερα και στην Ελλάδα η διάθεση των Microsoft 8. Τα νέα Windows θα είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις: τα Windows8 και τα΅Windows 8 Pro.

Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν τον νέο Internet Explorer 10, ο οποίος είναι σχεδιασμένος ειδικά για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συσκευές με οθόνη αφής, ενώ ταυτόχρονα έχει ενσωματωμένες δυνατότητες cloud μέσω του SkyDrive.

Παράλληλα με τα Windows 8, η Microsoft εγκαινιάζει και το Windows Store, το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα για εφαρμογές.

Οι καταναλωτές, που σήμερα διαθέτουν υπολογιστές με Windows XP, Windows Vista ή Windows 7, θα έχουν την ευκαιρία, έως το τέλος του Ιανουαρίου, να «κατεβάσουν» τα Windows 8 Pro στην τιμή των 29,99 ευρώ. Περισσότερα ΕΔΩ

Όπως ανακοινώθηκε από τη Microsoft, για τους επιχειρηματικούς πελάτες, τα Windows 8 Enterprise προσφέρουν νέες δυνατότητες για βελτιωμένη παραγωγικότητα με λειτουργίες, όπως το Windows To Go, το DirectAccess, και το BranchCache, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια σε όλα τα σημεία, με λειτουργίες όπως το BitLocker και το AppLocker.
Πηγή: skai.gr