Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Note II

Παρά τη δικαστική της διελκυστίνδα με την Apple, η Samsung δε σταματά την παραγωγή νέων κινητών τηλεφώνων. Στο πλαίσιο αυτό, η νοτιοκορεατική εταιρεία ανακοίνωσε το έξυπνο κινητό Samsung Galaxy Note II με λειτουργικό Android Jelly Bean, οθόνη 5.5” Super Amoled HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz, 2GB Ram, και κάμερα 8 Μegapixels.

Το νέο κινητό της Samsung είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του με πάχος μόλις 9,4 χιλιοστά και βάρος 180 γραμμάρια, ενώ ενσωματώνει μπαταρία 3100mAh.

Άλλο ατού του Galaxy Note II φαίνεται ότι θα είναι το ανασχεδιασμένο S Pen stylus που αξιοποιείται πλήρως από το λογισμικό και αποτελεί μια έξυπνη ιδέα.

Έτσι, περνώντας το πενάκι κοντά στην οθόνη χωρίς να την ακουμπά (Air View), ο χρήστης βλέπει προεπισκόπηση βίντεο, μηνυμάτων κλπ. Το S Pen ενσωματώνει κι άλλες έξυπνες λειτουργίες, αποδεικνύοντας ότι το πενάκι δεν «έχει πεθάνει» όπως πολύ επέμεναν.

Το Samsung Galaxy Note 2 θα κυκλοφορήσει σε δυο χρώματα, άσπρο(Marble White) και γκρι (Titanium Grey) και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Οκτώβριο.

Θα υπάρξουν τρία μοντέλα,
το πρώτο με μνήμη 16GB, το δεύτερο με μνήμη 32GB και το τρίτο με 64GB.
Πηγή: skai.gr