Κλείσιμο

Προκαταρκτική για νέα κακουργηματική απιστία Γκιρτζίκη



Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το σκάνδαλο της συντήρησης των γηπέδων, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Η υπόθεση άνοιξε από ανώνυμη καταγγελία που εστάλη στην εισαγγελέα της έδρας του μικρού Koriopolis Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία διαβίβασε τα πρακτικά των συνεδριάσεων της ΕΠΟ για το θέμα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο.

Την έρευνα διενεργεί ο εισαγγελέας Γιώργος Λαϊνης και εδράζεται στο ενδεχόμενο νέας κακουργηματικής απιστίας του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ήδη ζητήθηκαν οι πρώτες ένορκες καταθέσεις από μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΚΑΪ
Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές ο οπαδός του Ολυμπιακού που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, προκάλεσε φθορές στις εγκαταστάσεις του Σκάι. Τα επεισόδια διερεύνησε το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ και παρότι ο οπαδός φορούσε κράνος, συλλέχθηκαν στοιχεία για το κατηγορητήριο, το οποίο αφορά διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Αποζημίωση 20.000 ευρώ υποχρεούται να καταβάλει ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας στον πρώην αθλητικό δικαστή Ευάγγελο Κατσή. Ο συνταξιούχος εισαγγελέας Εφετών πέτυχε καταδικαστική απόφαση σε αστικό δικαστήριο για δυσφημιστικές φράσεις του κ.Κούγια κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής "Δίκης". Παρότι ο κ.Κατσής δικαιώθηκε, άσκησε έφεση ζητώντας να του καταβληθεί χρηματική αποζημίωση 300.000 ευρώ.
Πηγή: skai.gr