Θωμαΐδης: Η εισαγγελέας ήρθε να με συλλάβει με άνθρωπο της φρουράς του Μαρινάκη (aud)

Στην καταγγελία ότι η εισαγγελέας, χθες, στην εισβολή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, συνοδευόταν από αστυνομικό αποσπασμένο -νομίμως- στη φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προχώρησε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα», των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά!

«Η εισαγγελέας συνοδεύεται από έναν κύριο, ο οποίος φοράει κόκκινη μπλούζα. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Κρασιανάκη, ο οποίος είναι αστυνομικός, αποσπασμένος νομίμως στη φρουρά του κ. Μαρινάκη», τόνισε ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Στη συνέχεια, είπε: «Πώς, λοιπόν, ένας κύριος που είναι στη φρουρά του κ.Μαρινάκη, συνοδεύει την κα. Εισαγγελέα; Και πώς η κα. Εισαγγελέας αποδέχθηκε να συνοδευτεί από έναν άνθρωπο που είναι στη φρουρά του κ. Μαρινάκη και άρα, εκτός υπηρεσίας. Το ερώτημα είναι από πού έλαβε την εντολή;. Διότι η εισαγγελέας Πειραιά δήλωσε άγνοια για το περιστατικό, όταν της έγινε τηλεφώνημα χθες το βράδυ. Το ερώτημα είναι: Από πού έλαβε την εντολή η αντιεισαγγελέας Ελευσίνας να έρθει στο Φάληρο και μάλιστα, πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι είναι μαζί της ένας άνθρωπος της ασφάλειας του κ. Μαρινάκη;».

Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr