Εθνική: Μπακασέτας και Μπουκουβάλας στις κλήσεις για Αυστραλία

Την αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά με την Αυστραλία (04/06 στο Σίδνεϊ και 07/06 στην Μελβούρνη) ανακοίνωσε η ΕΠΟ, με τους Τάσος Μπακασέτα και Μιχάλη Μπουκουβάλα να καλούνται για πρώτη φορά στην "γαλανόλευκη".

Παράλληλα, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επανέρχονται οι Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος και Γιαννιώτας, ενώ εκτός έμειναν οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Φορτούνης και Μήτρογλου (ο πρώτο παντρεύεται, ενώ οι άλλοι τρεις αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές δεν θα συμμετάσχουν οι παίκτες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου και η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία στις 31 Μαΐου.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι εξής: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.
Πηγή: soccerplus.gr