Σκουφίτσας σε αντιπρόεδρο ΠΑΕ: "Το νου σου, θέλουν να με διώξουν"!


Νέο σοκαριστικό διάλογο που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Αντιπρόεδρος ΠΑΕ συνομιλεί με τον παρατηρητή διαιτησίας Βασίλη Σκουφίτσα, ο οποίος του ζητάει "να έχει το νου του" γιατί κάποιοι θέλουν να τον απομακρυνουν.

Ο αντιπρόεδρος τον διαβεβαιώνει ότι θα τακτοποιήσει το θέμα.

Ιδού η συνομιλία:

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ Σ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΦΙΤΣΑ, παρατηρητή διαιτησίας
Β: Καλημέρα. Τι κάνεις;
Σ: Καλημέρα
Β: Είσαι καλά; Ο Βασίλης ο Σκουφίτσας είμαι.
Σ: Καλά ευχαριστώ έσυ;
Β: Μια χαρούλα, μια χαρούλα
Σ: Είμαι... όχι όχι Βασίλη ήρθα στου Ρέντη και έφυγα πάω Εξοχή γιατί μένω Εξοχή και οδηγώ τώρα
Β: Ααα... καλά να περάσετε.
Σ: Ευχαριστώ Βασιλη.
Β: Καλά να περάσετε, καλο καλοκαίρι. Εγώ μια κουβέντα μόνο, μια κουβέντα να ξέρεις, για αυτό σε πήρα. Επειδή κάτι μου ψιθυρίσαν ότι πάνε να... κάτω από εκεί από τους παρατηρητές.
Σ: Ναι.
Β: Γιατί... μιλήσαμε για το σεμινάριο έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να με βγάλουν. Έχε το νου σου, αυτό σου λέω. Για αυτό σε ενημερώνω, τίποτα άλλο.
Σ: Ναι,ναι εντάξει έγινε.
Β: Εντάξει; Ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα. Φιλιά.

KORIOPOLIS 2 ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!
Παρότι το Koriopolis αναβλήθηκε για τις 31 Οκτωβρίου 2016, από σήμερα υπάρχει το Koriopolis 2! Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος παρέλαβε στοιχεία από τις νέες απομαγνητοφωνήσεις που έγιναν μετά την τελεσιδικία του βουλεύματος των στημένων αγώνων και διενεργεί προκαταρκτική, αναζητώντας νέους δράστες ή πρόσωπα που απηλλάγησαν από κατηγορίες και ευθύνονται για τα στημένα παιχνίδια της περιόδου 2008-2011. Το σχετικό έγγραφο απεστάλη από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα πρός τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος απέστειλε στην έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών το ένα μέρος της δικογραφίας των απομαγνητοφωνήσεων που μπορεί να αξιοποιηθεί.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
Απορρίφθηκε η αίτηση άρσης των περιοριστικών όρων του Άρη Σταθόπουλου, ο οποίος είναι το αρχαιότερο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, πρώην αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και δήμαρχος Οιχαλίας στη Μεσσηνία. Ο κ.Σταθόπουλος έχει 3 κακουργηματικές κατηγορίες από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και του έχουν επιιβληθεί δυο περιοριστικοί όροι: Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών έκρινε ότι οι δύο αυτοί όροι πρέπει να παραμείνουν ως έχουν.
Πηγή: skai.gr