Κοτσώνης: "Εταιρεία του Μαρινάκη πλήρωνε τα έξοδα μου στο Ντουμπάϊ"!




Απόσπασμα της απολογίας του προφυλακισμένου για το Noor One Αιμίλιου Κοτσώνη αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Ενώπιον της Γ' ανακρίτριας Πειραιά Μαρίας Σκάρπου ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας του Ολυμπιακού αναφέρει ότι τα έξοδα μετάβασης του ταξιδιών του στο Ντουμπάϊ πληρώθηκαν από εταιρεία συμφερόντων Μαρινάκη.

Η εκπομπή έφερε στο φως και νέα (την δέκατη!) αυνομιλία του Κοτσώνη με τον δικαστή Γιάννη Τζιμπλάκη, στην οποία ο έμπορος πολυτελών αυτοκινήτων εκφράζει τους φόβους του για δικαστική του υπόθεση. Ο εφέτης τον ενημερώνει ότι η δικογραφία θα καθυστερήσει. Παράλληλα ο υπερκοριός της ΕΥΠ αποτυπώνει άλλες δραστηριότητες του 54χρονου επιχειρηματία.

Ιδού:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ:
''Η εταιρία Capital (σ.σ: συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη) μου πλήρωνε όλα τα έξοδα μετάβασης μου στο Ντουμπάι. Ο Συντιχάκης (σ.σ.: μέλος του Δ.Σ της Capital) κατέβαινε στο Ντουμπάι όταν δεν κατέβαινα εγώ"..
Στην απολογία του ο σύζυγος της πλοιοκτήτριας Παντελής Καλαφάτης αναφέρει ότι
"ό,τι μάθαινα για την πορεία του πλοίου, το μάθαινα από τον Κοτσώνη"!

ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 22/06/12
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗ, εφέτη Αθηνών:
Τ: Ναι
Κ: Τι έγινε Γιάννο μου.
Τ: Έλα Αιμίλιε τι κάνεις;
Κ: Καλά είμαι.
T: Που είσαι; Στο μαγαζί;
K: Όχι τώρα στο...
T: Ααα... Ο Γρηγόρης μου είπε να σου πω χαιρετίσματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο λέει θα είναι στην Πρέβεζα. Θα πάει για τον πατέρα του. Και θα τα πούμε λέει από εβδομάδα αν είναι.
Κ: Ωραία, ωραία.
Τ: Τον ρώτησα σήμερα και λέει όχι αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί θα είμαι στην Πρέβεζα. Να το κανονίσουμε λέει την άλλη εβδομάδα.
Κ: Ωραία. Να σε ρωτήσω κάτι; Μήπως με τον Πειραιά με αυτήν την υπόθεση είδες τίποτα;
Τ: Με ποια υπόθεση; Α κοίταξε θα σου πω, θα σου πω, ναι. Πάντως θα πάρει χρόνο ακόμα. Απ΄ ότι μου είπε μια συνάδελφος θα καθυστερήσει. Γιατί μπορεί να επιστρέψει λέει πάλι στην υπηρεσία εκείνη. Να ξαναεπιστρέψει για νέα κατάθεση. Νέες καταθέσεις, κάτι τέτοιο της είπε. Η αυτή που την είχε χρεωθεί. Δηλαδή δεν ξέρω τώρα αν θα επιστρέψει και για ποιον λόγο.
Κ: Μμμ...
T: Κατάλαβες; Αυτό μου είπε. Την ρώτησα και μου λέει θα καθυστερησει ακόμη και μάλλον θα την επιστρέψει πάλι σε αυτήν την υπηρεσία για νέα ανάκριση. Δηλαδή αυτό μπορεί να μην αφορά εσένα. Να... μην έχει σχέση με εσένα.
Κ: Μμμ... ναι εντάξει
Τ: Θα δούμε. Αν ξαναγυρίσει, θα ενημερωθούμε.
Κ: Εντάξει μην μπλέξουμε με αυτούς. Φοβάμαι ρε Γιάννη. Πάρα πολύ φοβάμαι.
Τ: Θα το δούμε βρε Αιμίλιε.
Κ: Εντάξει.
Τ: Τώρα αφού δεν ξέρουμε για ποιον λόγο επιστρέφει... όταν επιστρέψει, αν θα γυρίσει, θα δούμε τι.
Κ: Εντάξει.

NOMIMΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΥΠ 25/06/12
Ο Αιμίλιος Κοτσώνης συνομιλεί με γυναίκα, για την οποία έχει κανονίσει να συναντηθεί με Άραβα γνωστό του. Η γυναίκα εκφράζει τις επιφυλάξεις της γιατί ο Άραβας της είναι άγνωστος και λέει στον Κοτσώνη ότι ο Αραβας δεν της έδωσε κάποια προκαταβολή για τις υπηρεσίες της παρά μόνο 250 έως 300 ευρώ για να πάρει ταξί. Ο Κοτσώνης υπόσχεται στη γυναίκα ότι θα τακτοποιήσει το οικονομικό ζήτημα και αυτή δηλώνει ότι θα ξαναπάει στον Άραβα γνωστό του Κοτσώνη ''γιατί χρειάζομαι τα λεφτά''. Ο Κοτσώνης την προτρέπει να πάει και η ίδια λέει ότι ''με αυτό που κάνω, δεν σέβομαι τον εαυτό μου''. Τελικά ο Άραβας πληρώνει 2.000 ευρώ ημερησίως στη γυναίκα για να τον συνοδέψει σε τεραήμερο ταξίδι στο Μόναχο.

Ποδοσφαιρικός παράγοντας τηλεφωνεί στον Αιμίλιο Κοτσώνη και τον ενημερώνει ότι η ομάδα του κέρδισε με αθέμιτο τρόπο. ''Στα αποδυτήρια ο Αργύρης έβαζε τα λεφτά και εκεί ήμουν μόνο εγώ'', αποκαλύπτει στον Κοτσώνη ο παράγων. Ο Κοτσώνης τον αποκαλεί Σπαθόλουρο και ο ποδοσφαιρικός παράγοντας του εξομολογείται ότι έχει χάσει πολλά χρήματα στο στοίχημα και του λέει ότι '' ο Αργύρης πρέπει τουλάχιστον ένα ταλιράκι να μου το κάνει πάσα".

Πηγή: skai.gr