Κύρκος στον εισαγγελέα: "Ηθικός αυτουργός ο Μελισσανίδης" - AEΚ: "Προβοκάτσια στυλ Ζωγράφου"




Όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος απέστειλε στην αθλητική εισαγγελία Αθηνών τετρασέλιδη καταγγελία, αμέσως μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του.

Ο κ. Κύρκος στην καταγγελία του αναφέρεται στο περιστατικό του ΟΑΚΑ, το οποίο ανέγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

Αναφέρεται σε εξύβριση και απειλή εκ μέρους του Δημήτρη Μελισσανίδη καταλήγοντας ότι '' στοχοποιήθηκα και θεωρώ ηθικό αυτουργό της εμπρηστικής ενέργειας τον κ.Μελισσανίδη".

Την υπόθεση διερευνά ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Λαϊνης.

Κύκλοι της ΑΕΚ μόλις ενημερώθηκαν, δήλωσαν ότι ήδη έχει κατατεθεί μήνυση και αγωγή στον κ.Κύρκο για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα και σημειώνουν ότι "πρόκειται για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή του Χριστόφορου Ζωγράφου. Η προβοκάτσια είναι γνωστό από που προέρχεται και ο κ.Κύρκος θα λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη", τόνισαν οι κύκλοι της ΑΕΚ.

ΝΕΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗ
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μανώλης Ρασιδάκης ζήτησε αντίγραφο της τηλεοπτικής ''Δίκης στον Σκάι" που μεταδόθηκε την προηγούμενη Δευτέρα. Ο κ. Ρασιδάκης ερευνά τις ποινικές ευθύνες του εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος ήταν ο εισηγητής του βουλεύματος του σκανδάλου των στημένων αγώνων.

Πηγή: skai.gr