Ως ύποπτος στον εισαγγελέα ο Καϋμενάκης

Όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης καλείται ως ύποπτος από την εισαγγελία Πειραιά.

Ο κ. Καϋμενάκης θα καταθέσει ανωμοτί, όπως και ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νίκος Πηρούνιας, για τη συνομιλία που είχαν και κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ στην υπόθεση του σκανδάλου των φυλακών Κορυδαλλού

Η νόμιμη υποκλοπή της ΕΥΠ καταγράφηκε στις 8/7/2015 και ώρα 13.40:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ: Tί γίνεται με τον φίλο μέσα (σ.σ.: εννοεί τον προφυλακισμένο Αιμίλιο Κοτσώνη)
ΝΙΚΟΣ ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ: Πήγα και χθες. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή πηγαίνω. Κάνει υπομονή...Το θέμα είναι ότι αυτή εδώ δεν έχει κλείσει ακόμη τη δικογραφία γιατί περίμενε να βγούνε κάτι ιστορίες από το Βέλγιο...
Γ.ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ: Τι ιστορίες να βγούνε...Όλη η ιστορία είναι εκείνος ο Μανέτας (σ.σ.: μάρτυρας στη δίκη του Noor-One). Σας τόπα. Βάλτε 5 παιδιά να τον πιάσουνε να του κόψουνε τ΄αυτιά.Είναι ο γιός του Μανέτα, ο Αργύρης και ο Κωστάκης. Και ο Μπουρδούβαλης τσάμπα είναι μέσα. Σας τοχω πει 100 φορές. Κόψτε του τ΄αυτιά να τα μαρτυρήσουνε.

ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΦΡΑΓΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΤΣ!
Η εκπομπή αποκάλυψε ότι γερμανική εταιρεία στοιχημάτων έφραξε ελληνικό ερασιτεχνικό αγώνα. Πρόκειται για τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ Ατλαντίς-ΑΠΟ Νικολακάκης που έπαψε να είναι στοιχηματικά προσβάσιμος λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Οι άλλοι 4 ελληνικοί ερασιτεχνικοί αγώνες που εμφανίστηκαν σε κουπόνια live στοιχηματισμού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν:
Άλιμος-Ερμής Ζωνιανών
Ένωση Δόξας-Βύζας Μεγάρων
Κορωπί-Τρίγλια Ραφήνας
Κερατσίνι-Αετός Κορυδαλλού
Πηγή: skai.gr