Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Σισέ;

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινώσει μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, λόγω των πολλών και επίπονων τραυματισμών, 6 μήνες μετά φαίνεται πως είναι έτοιμος για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικότερα ο Γάλλος επιθετικός στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του, στις 6 Φεβρουαρίου, τόνισε πως «η τελευταία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα στο ισχίο ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη. Είχα φτάσει στα όρια μου με τους τραυματισμούς και τον περασμένο Οκτώβριο είπα πως τα πάντα τελείωσαν. Σήμερα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και δεν αισθάνομαι κανέναν πόνο. Οπότε γιατί όχι να μην επιστρέψω στην αγωνιστική δράση».

Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για το εάν θα τον ενδιέφερε η επιστροφή στην ομάδα της Auxerre από την οποία και αναδείχθηκε, ο Σισσέ φάνηκε θετικός και σημείωσε «Γιατί όχι στην Auxerre είναι η ομάδα της καρδιάς μου, είναι η ομάδα που με έκανε γνωστό στον κόσμο, που μου έδωσε την ευκαιρία».

Σημειώνεται πως ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας σημειώσει 96 τέρματα και ίσως ένας από τους στόχους του είναι να αποχωρήσει οριστικά έχοντας «σπάσει» το φράγμα των 100 γκολ.

Ο Σισέ ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συμπληρώνει τον ερχόμενο Αύγουστο τα 35 χρόνια του και μένει να δούμε ένα τελικώς θα επανέλθει στα γήπεδα.


Πηγή: Πηγή: 20 minutes – Επιμέλεια: Γιάννης Χαραμίδης