Εγκληματική οργάνωση: Πρόεδρος ΠΑΕ επέλεξε αρχιδιαιτητή του 2015!



Με ένα συνταρακτικό στοιχείο κλείνει στα τέλη του μήνα τη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης,όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Πρώην πρόεδρος ΠΑΕ ισχυρίζεται ότι ένας εκ των αρχιδιαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας δεν επελέγη από την ΕΠΟ, αλλά από πρόεδρο ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκ. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος ομολογεί την ανάμιξη του πρόεδρου της ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ στην επιλογή του αρχιδιαιτητή, αναφέροντας ονοματεπώνυμα. Δηλώνει τη βεβαιότητα του για το γεγονός και αποκαλύπτει τη δική του εμπλοκή σε άλλη ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ελληνική διαιτησία το 2015.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού και νυν δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νίκος Πηρούνιας είναι ο ποδοσφαιρικός παράγων που επισκέφτηκε παράτυπα 4 φορές στις φυλακές Κορυδαλλού αθλητικό παράγοντα που είναι προφυλακισμένος για το Noor1. Η επίσκεψη έγινε με την συνδρομή αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. και τουλάχιστον ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου. Ήδη η εισαγγελία Πειραιά ερευνά την υπόθεση η οποία έχει πολλά επί μέρους πρόσωπα. Ανάμεσα τους δυο δικηγόροι που λαμβάνουν μηνύματα στα κινητά τους από τον Νίκο Πηρούνια για τη σύνθεση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πειραιά, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση του ναρκοπλοίου.

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ NOOR-ONE
Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Νίκος Πηρούνιας ερευνάται για συναντήσεις που είχε ώστε να υπάρξει η διαβόητη μετάθεση των τριών αξιωματικών του λιμενικού σώματος, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε δυο τόνους ηρωίνης. Ακόμη ερευνάται για το αν διακίνησε χρήματα στις φυλακές Κορυδαλλού προς συγκεκριμένους κρατούμενους ώστε να τύχει προστασίας ο προφυλακισμένος αθλητικός παράγοντας που κατηγορείται ως εκ των διευθυντών της εγκληματικής οργάνωσης του Noor-One. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού γνώριζε εγκαίρως την αλλαγή της προέδρου του δικαστηρίου και φρόντισε να ειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους. Ακόμη είχε συνάντηση με δικηγόρο προέδρου μεγάλης ΠΑΕ, την οποία επιδίωξε με επίμονο τρόπο, μια εβδομάδα πριν τη δίκη του Noor1

ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΑΕ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ"!
Η εισαγγελία ερευνά το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Νίκος Πηρούνιας να είχε επαφές με μεγαλομέτοχο ΠΑΕ Σούπερ Λιγκ ο οποίος τον παρότρυνε για αθέμιτες ενέργειες. Ο μεγαλομέτοχος θεωρούσε ότι ένα άλλο πρόσωπο έχει τη μεγάλη ευθύνη για την υπόθεση του ναρκοπλοίου και όχι ο προφυλακισμένος αθλητικός παράγοντας. Μάλιστα έλεγε απευθυνόμενος στον Πηρούνια ότι '' πρέπει να του κόψουν τα αυτιά''. Αυτό το πρόσωπο είναι Έλληνας και δεν προφυλακίστηκε.
Πηγή: skai.gr