Noor-One: Νέα διπλή ποδοσφαιρική εμπλοκή αποκάλυψε η "Δίκη"




Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ της Super League είχε επαφές για το θέμα του Noor-One με τον πρώην πρόεδρο της μικρής ΠΑΕ, ο οποίος ερευνάται από τις αρχές για 4 παράτυπες επισκέψεις του σε προφυλακισμένο της υπόθεσης του ναρκοπλοίου.
"H ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε ότι ο μεγαλομέτοχος έδινε οδηγίες στον πρώην πρόεδρο για το πως θα μπορούσε με αθέμιτες ενέργειες να συνδράμει υπέρ ενός εκ των προφυλακισμένων.
Η εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού ερευνά αν:
-Στις παράτυπες επισκέψεις χρησιμοποιήθηκαν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και σωφρονιστικοί υπάλληλοι
-Διακινήθηκαν εντός των φυλακών χρήματα και προς ποιους
-Ο πρώην πρόεδρος της μικρής ΠΑΕ επιχείρησε μέσω δύο δικηγόρων να επηρεάσει την απόφαση του δικαστηρίου. Ο ένας δικηγόρος στο παρελθόν είχε καίρια θέση στο υπουργείο Οικονομικών και ο άλλος συνεργάστηκε στενά με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ

ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η εισαγγελέας εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου, ερευνώντας το αδίκημα της ψευδορκίας στη δίκη των στημένων αγώνων. Ελέγχθηκαν όλα τα πρόσωπα που μετείχαν ως μάρτυρες στη δίκη που έγινε στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2013 και κλήθηκε να παράσχει έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτος ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Η εισαγγελέας έκρινε ότι προκύπτουν ενδείξεις πως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ απέκρυψε την αλήθεια από το δικαστήριο και για αυτό τον λόγο τον καλεί σε ανωμοτί κατάθεση την Τετάρτη. Είναι η ίδια εισαγγελέας που πρότεινε να κληθούν ποδοσφαιριστές ως μάρτυρες για την επόμενη δίκη ώστε να φωτιστεί η υπόθεση των χειραγωγημένων αγώνων.
Πηγή: skai.gr