ΑΘΛΗΤΙΚΑ


Πυραμίδα στη διαιτησία: Τον Κύρο Βασάρα σε "στρατολόγηση" διαιτητών εμπλέκει ο Ζωγράφος

Τον υπεύθυνο Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρο Βασάρα εμπλέκει σε στρατολόγηση διαιτητών σε πυραμίδα ο πρώην αρχιδιαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

 


Τον υπεύθυνο Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρο Βασάρα εμπλέκει σε στρατολόγηση διαιτητών σε πυραμίδα ο πρώην αρχιδιαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Σε συνομιλία που βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών ο κ.Ζωγράφος που παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ την επομένη της αποκάλυψης του σκανδάλου με τους ιδιοτελείς ορισμούς διαιτητών, αναφέρεται δύο φορές στο όνομα κ.Βασάρα, προτρέποντας εν ενεργεία συναδέλφους του να μετάσχουν σε πρόγραμμα ταξιδιών που καταλήγει σε οικονομική πυραμίδα.

"Θα σου πω εγώ πράγματα, θα σου πει και ο Κύρος", αναφέρει σε συνομιλία του με άγνωστο διαιτητή ο Χρ.Ζωγράφος.

Ιδού ολόκληρη η συνομιλία που αποκάλυψε η εκπομπή και έγινε τον Δεκέμβριο του 2014.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Θα κάνεις τις δουλίτσες σου... Να τα διαβάσεις λίγο. Θα σου πω εγώ πέντε πράγματα θα σου πει και ο Κύρος..Θα σε έχω δίπλα μου
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Να σε έχω δίπλα μου; Ε, έτσι θα σε έχω δίπλα μου. Να πηγαίνεις ταξίδια, να παίρνεις λεφτάκια. Τι θες να είσαι κακομοίρης μια ζωή;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ:Αυτό εντάξει, η δουλειά σου είναι δουλειά σου. Άλλο αυτό. Το σχολείο σου, σχολείο σου.
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Ωραία εσύ θα κάνεις την πρακτική σου (ακατάληπτο). Θα στο φέρνω εγώ ρε παιδί μου. Θα παίρνεις ένα αεροπλάνο τσακ Αθήνα. Εδώ μιλάμε για μπίζνες, με τα ρουχαλάκια σου το κουστουμάκι σου. Θα το κάνεις για εμένα;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Ρε παιδί μου εγώ τα 300 ευρώ τα έδωσα. Έκλεισα εγώ τα έξι παιδιά. Κατάλαβες, εντάξει; Από εκεί και πέρα αν μπορείς να βάλεις κανέναν βάλε. Αν δεν μπορείς έλα κοντά μου. Αυτό θέλω. Μπορείς; Και έλα πάνω να σε βάλω να ντυθείς ρε μαλ.... αληταρά. Θα σε κάνω μοντέλο και (ακατάληπτο). Άντε ετοιμάσου θα έρθω να σε πάρω και θα πάμε στον Κύρο, στη συγκέντρωση. Εγώ θέλω δυο παιδιά εσένα και έναν Χρήστο (ακατάληπτο). Και τα λέμε, εντάξει;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Πάρε με άμα θες το βράδυ. Θα πάω για φαγητό με έναν φίλο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Πρόκειται για επιχείρηση – πυραμίδα, στην οποία τα νέα της μέλη πληρώνουν εγγραφή 300-400 ευρώ και από κει και πέρα κάθε μήνα καταβάλουν ως πάγιο 50 ευρώ. Κι αυτό μέχρι να φέρουν την εταιρία τέσσερα νέα μέλη, οπότε δεν πληρώνουν κάθε μήνα το πάγιο, ενώ κερδίζουν και ως μπόνους ένα τριήμερο ταξίδι σε προορισμό της αρεσκείας τους. Σε αυτήν την πυραμίδα λέγεται πως έχουν ενταχθεί δεκάδες διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές.

Διαρρέεται ότι οι άνθρωποι της διαιτησίας που είναι ενεργά μέλη της εταιρίας έχουν ευνοϊκή μεταχείριση στους ορισμούς τους είτε είναι ρέφερι, είτε είναι επόπτες ή παρατηρητές.

Στην εκπομπή μεταδόθηκαν και άλλες συνομικλίες του Χρ.Ζωγραφου που έχουν σχέση με την υπόθεση και έγιναν τον Δεκέμβριο του 2014:

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ-
"ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ"
Διαιτητής: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Περίμενε λίγο περίμενε....(αριθμός κινητού). Τον σέβομαι, τον εμπιστεύομαι είναι και νέο παιδί. Έβαλε και 800.κοίτα να παίξει...(ακατάληπτο). Γιατί άμα δεν κάνεις τώρα... δείξε κάτι ρε συ. Ο Γκίκας(;) πρέπει να παίξει μόνος του. Ξέρεις, ξέρεις και εσύ θα σου τα δώσω όλα μαζί. Εντάξει; Κάντο για εσενά όχι για εμένα. Κάποιους που έχει σίγουρους. Κάποιους έχει σίγουρος. Έχουν το χρήμα. Τέλος πάντων... θα τους δεις από κοντά δεν χρειάζεται να τους ξέρεις. Θα τους κάνουμε εμείς ένα μίτινγκ, κατάλαβες; Ναι ρε παπάρα, ναι!


ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
"ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ"
Ζ: Έλα, να γράψεις τα παιδιά στο πρόγραμμα να κάνετε ταξίδια όλοι μαζί τσάμπα. Θα κάνετε έξι ταξιδάρες με 300.300 ευρώ. Θα δώσεις μόνο αυτά. Τι να σου πω είναι ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει, πηγαίνει, πηγαίνει.
Διαιτητής: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Εγώ σου λέω θέλω να σου κάνω ένα πρόγραμμα. Μπορείς να τους καλέσεις μια μέρα και να πεις όλα τα παιδιά, να είναι και ο Δημήτρης. Καλά, καλά αφήσου στα χέρια μου. Οργανωμένα τα έχω όλα. Εσύ να κάνεις συνάντηση όλα τα παιδιά. Θα πάμε Ιταλία, Φλωρεντία μαζί με τον Γιάννη.
Διαιτητής: ...(ακατάληπτο)
Z: Μπράβο, εγώ θα σου φέρω εκατομμύρια (ακατάληπτο) και του μικρού. Εσύ δεν θα δουλεύεις. Θα κάθεσαι στην καρέκλα θα πίνεις τη καφεδιά σου και θα δουλεύουν άλλοι για εσένα. Δηλαδή εσύ πηγαίνεις στην Ιφιγένεια, η Ιφιγένεια που έχει 15 φίλους θα τους παίρνεις εσύ. Ο φίλος της Ιφιγένειας θα πουλάει τους άλλους τρεις και θα τα παίρνεις όλα εσύ. Έλα κατέβα λίγο τώρα.... Εντάξει, εντάξει βγες στο μπαλκόνι να σου το δώσω αύριο.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ
"ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟ ΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π....... ΑΝΗΜΕΡΑ"
Ζ: Αδούλευτο, αδούλευτο. Θα σου έρχομαι φορτωμένος τώρα δεν ξέρω ποια μέρα. Αλλάζει όλο το σύστημα βλέπεις τι κάνουν αλλαγές πολλές. Από 23 και τα 30 θα τους κάνουν 25. Αυτή η επιτροπή Βασάρας και εγώ και τα άλλα παιδιά που μας φάγανε, τελειώνουν όλα. Γίνεται ευρωπαϊκή ...(ακατάληπτο). Έχει και περισσότερα ντέρμπι ρε ...αλάκα. Έπαιξε τελικό, ημιτελικό μουντιάλ εκεί πέρα. Θα σε γνωρίσω στον Κύρο.
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Z: Ξέρω είναι η ευκαιρία σου στο κάνω εγώ δώρο το τρακοσάρι. Θα το κάνω εγώ και μου τα δίνεις του Αγίου π....... ανήμερα, ξέρεις. Κοίτα τι θα γίνει θα βρεις πέντε παιδιά. Παιδιά θέλετε αυτό ; Όποιος έχει τη δυνατότητα ρε παιδί μου. Εγώ να σε βάλω. Καταρχήν ότι κάνω εγώ θα τα παίρνεις εσύ. Θέλω να σου δώσω τα 300 ευρώ που πήρες

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ
"16 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΣ;ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ"!
Ζ: Γιατί εγώ το θεωρούσα (ακατάληπτο). Τι λες ρε ...αλάκα μου λέει δεν θα μου δώσεις τίποτα. Έλα εδώ να παίρνεις 16. Τι 16 του λέω; Χιλιάρικα. Τι εννοείς ρε; Μου λέει αυτό που άκουσες. Αυτό πρέπει να το κάνουμε. Του λέω τι λες ρε ...αλάκα. Αυτό που ακούς. Τόσο καιρό δεν σου το έλεγα. Λοιπόν εγώ όσους φίλους έχω πάρει έχεις πάρει και εσύ.Και οι άλλοι, και οι άλλοι και οι άλλοι. Θα έχεις τα χρήματα σου, θα πηγαίνεις στα καλύτερα ξενοδοχεία, Βραζιλίες. Σου κάνει; Να σε έχω εκεί δίπλα μου

ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ


Ο προφυλακισμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και μεταφορά ναρκωτικών Αιμίλιος Κοτσώνης ζήτησε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κατηγορείται για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, ισχυρίστηκε ότι απειλείται η ζωή του στη φυλακή και ζήτησε να λαμβάνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ο κ. Κοτσώνης αποφεύγει να προαυλίζεται εκτός της πτέρυγάς του.


Ο EΦΕΤΗΣ Ι.ΤΖΙΜΠΛΑΚΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 2011

Ο εφέτης Ιωάννης Τζιμπλάκης ορίστηκε εισηγητής του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για την υπόθεση του σκανδάλου των στημένων αγώνων του 2011. Θα χρειαστεί να μελετήσει 3.092 σελίδες της πρότασης του αντιεισαγγελέα εφετών Αθηνών Παναγιώτη Πούλιου για να κάνει την εισήγησή του στο ανώτατο δικαστικό συμβούλιο, όπου προεδρεύει η κυρία Ισιδώρα Πόγκα. Η πρόταση Πούλιου περιλαμβάνει 93 κατηγορούμενους και 59 φυσικά πρόσωπα που απαλλάσσονται. Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών έχει τη διακριτική ευχέρεια να ανατρέψει κάθε δεδομένο της αρχικής πρότασης.

 
«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ
Το ντέρμπι του Μάντσεστερ τελείωσε χωρίς γκολ, ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ, σε εξ αναβολής...
28.04.2017, 02:03
Ουζουνίδης: Δεν παίξαμε με ίσους όρους
Για άνισους όρους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός...
27.04.2017, 22:23
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Διαιτητική σφαγή από τα πιο σκοτεινά χρόνια της ΕΠΟ
Φουλ επίθεση στη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ο Παναθηναϊκός. Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ κάνει...
27.04.2017, 21:33
Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με διαιτησία που θυμίζει ημέρες παράγκας
Ημέρες σκληρής παράγκας έφεραν στο νου ο διαιτητής Κύζας και οι βοηθοί του στον δεύτερο ημιτελικό του...
27.04.2017, 21:06
Σε δίκη για την υπόθεση Νεϊμάρ ο Μπαρτομέου!
Απορρίφθηκε η έφεση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, που παραπέμπεται πλέον επίσημα σε...
27.04.2017, 17:07
"Φρέσκες" σφυρίχτρες στο φινάλε της Super League
Διαιτητές από τον πίνακα της Football League, θα διευθύνουν τα 6 από τα 8 παιχνίδια στο φινάλε της Σούπερ...
27.04.2017, 17:03
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ
Η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα...
27.04.2017, 14:46
NBA: Πήραν προβάδισμα Σέλτικς και Ουίζαρντς
Τρίτη στη σειρά νίκη για του Σέλτικς που έκαναν το 3-2 απέναντι στους Μπουλς, ενώ οι Ουίζαρντς νίκησαν εντός...
27.04.2017, 14:40
Έβαλαν πλώρη για μετάλλιο Μάντης και Καγιαλής στο Ιέρ
Εντυπωσιακά συνεχίζουν οι Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής τους σπουδαίους διεθνείς αγώνες ιστιοπλοϊας του...
27.04.2017, 14:32
Syros Triathlon: Αντίστροφη μέτρηση και εκπαίδευση εθελοντών
Καινοτομώντας για μια ακόμη φορά το TRIMORE Syros Triathlon, έδωσε ένα διαφορετικό στίγμα για τον θεσμό του...
27.04.2017, 14:27

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 148  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.
 

Κίνηση στην Αθήναmyroute.gr

Μποτιλιάρισμα

ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (καμία μεταβολή)