Κλείσιμο

Εντυπωσιακός αγώνας στη Μυτιλήνη, Καλλονή - Ξάνθη 2-2

Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα Καλλονή και Ξάνθη τα έδωσαν όλα για την νίκη, όμως καμία δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο (2-2). Αισθητά καλύτεροι οι Ακρίτες στο πρώτο ημίχρονο, βελτιωμένοι στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι.

Μπορεί η Καλλονή να μπήκε στην αναμέτρηση με φόρα λόγω έδρας, όμως σταδιακά η Ξάνθη ανέβασε στροφές, πίεσε για ένα γκολ που θα την έστελνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ και τα κατάφερε στο 32’ με τον Σολτάνι.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο, με την είσοδο του Πετρόπουλου να βοηθάει αρκετά. Ετσι, ο Χουάνμα ανέλαβε δράση και με δύο τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού (68’, 72’).

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λουσέρο στο 78’, ενώ άγγιξαν σε δύο περιπτώσεις και τρίτο γκολ, όμως ο Λουσέρο σημάδεψε το δοκάρι του Χογκ στο 86’, ενώ στο 89’ ο Σολτάνι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα από την Μάλτα.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (59' Λεοζίνιο), Μίνγκας (82' Χωριανόπουλος), Άλβες (46' Πετρόπουλος), Κεϊτά, Γιορέντε, Μανούσος, Χουάνμα.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Λισγάρας, Παπάζογλου, Γκόμσι, Φλίσκας (79' Βάλτερ), Παπαστεριανός (58' Ομπόντο), Μπέλιτς (63' Καπετάνος), Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι.
Πηγή: skai.gr