Ελέγχονται από το ΣΔΟΕ οι διαιτητές Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης, Κάμπαξης



Τρεις εν ενεργεία διαιτητές της Σούπερ Λίγκας ελέγχονται για την περιουσιακή τους κατάσταση από το ΣΔΟΕ, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Για τους τρεις, αλλά και για τα συγγενικά τους πρόσωπα, ισχύει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.
Οι διαιτητές αυτοί είναι:
Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας)
Γιάννης Κάμπαξης (Εύβοιας)
Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας).

Μάλιστα, η εκπομπή αποκάλυψε τον διάλογο προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με παράγοντα της ΕΠΟ, που έγινε στις 13 Ιουνίου του 2012 και καταγράφηκε απο τον υπερκοριό της ΕΥΠ. Σε αυτή την συνομιλία ο  πρόεδρος ζητάει από τον παράγοντα να οριστεί στο επόμενο ματς ο διαιτητής Ιωαννίδης.


Όπως αποκάλυψε η εκπομπή τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης και της απιστίας ερευνά η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για τις χρυσές πιστωτικές κάρτες της ΕΠΟ και για το ενδεχόμενο ύπαρξης "μαύρου ταμείου" στην Ομοσπονδία.
Ως μάρτυρας καταθέτει στις 10 Φεβρουαρίου ο πρώην ταμίας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, και θα κληθούν να καταθέσουν άλλοι δύο σύμβουλοι που πέρασαν από αυτή τη θέση. Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να κληθούν από την εισαγγελία πέντε υπάλληλοι της ΕΠΟ και ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Σαρρής.

Ο αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Παναγιώτης Πούλιος, ολοκληρώνει την έρευνα για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε τον Ιούνιο του 2011. Σε πόρισμα που υπερβαίνει τις 2.000 σελίδες διαπιστώνει, ότι δεκάδες από τους 164 κατηγορούμενους νομιμοποιούσαν χρήματα μέσω του ποδοσφαιρικού στοιχηματισμού. Η πρόταση του κ.Πούλιου προς το Δικαστικό Συμβούλιο θα αφορά και στη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Πηγή: skai.gr