Κλείσιμο

Ρανιέρι: Λίγες αλλαγές στην εθνική ομάδα

"Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...".  Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο ιταλός Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνουν λίγες αλλαγές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του διετούς διάρκειας.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε δε πως απέρριψε αρκετές προτάσεις πριν απαντήσει θετικά στην ΕΠΟ.

"Eίδα την Ελλάδα στο Μουντιάλ. Έκανε καλή πορεία. Μού άρεσε το πνεύμα της ομάδας. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Θα κοιτάξω να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα" υποχέθηκε ο Ιταλός. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τόνισε ότι "είναι μεγάλη τιμή για την ομοσπονδία να έρχεται εδώ ένας προπονητής επιπέδου Ρανιέρι. Είναι ευκαιρία να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Ρανιέρι".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αποτελεί το νέο προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Ο Ιταλός προπονητής, με θητεία σε πολλούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αναμένεται να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε νέες επιτυχίες με ορίζοντα το EURO 2016.

'Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής στην προκριματική φάση της διοργάνωσης αρχίζουν τον προσεχή Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 7/9/2014 στο γήπεδο Καραϊσκάκη εναντίον της Ρουμανίας. Υπενθυμίζεται ότι η Γαλανόλευκη συμμετέχει στον 6ο όμιλο, στον οποίο, εκτός της Ρουμανίας, αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, την Φινλανδία, την Β. Ιρλανδία και τα Νησιά Φερόε".

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ