Νέο διάλογο διαφθοράς αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ": "Βάλε πλάτη, εμείς φίλοι είμαστε"

Μια συνομιλία μεταξύ δύο προέδρων ομάδων της Σούπερ Λίγκας που περιλαμβάνεται στη δικογραφία του σκανδάλου των στημένων αγώνων, έφερε στο φως η τηλεοπτική "ΔIKH στον ΣΚΑΪ".
Ο διάλογος καταγράφηκε από τον υπερκοριό της ΕΥΠ στις 3 Μαρτίου 2011 και αποτυπώνει το βάθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η συνδιαλλαγή για χειραγώγηση αγώνα γίνεται με κυνικό τρόπο.
Ιδού απόσπασμα της συνομιλίας:
03.03.2011, SIN: 4311, Εναρξη 20.25
Α: Aμα μπορείς εκεί να πεις μία κουβέντα, να βάλεις λίγο πλάτη, να βοηθήσεις, εμείς φίλοι είμαστε. Μακάρι να ήταν αλλιώς, να το έκανα εγώ!
Β: Ρε μ...... να βγούμε τελευταίοι; Τι θέλεις τώρα εσύ; Ξέρω ΄γω; Εσύ ό,τι θέλεις κάνε, αλλά μήπως γίνει το άλλο θέμα και είμαστε τελευταίοι και ξεφτιλιστούμε; Κατάλαβες τι εννοώ.
Α: Δεν περνάει τίποτα απ΄αυτά. Δεν είδες τι έγινε στο συμβούλιο; Ότι δεν προβλέπεται από τον νόμο και αν θα γίνει κάτι, θα γίνει από την μεθεπόμενη. Δεν τσουλάει αυτό.
Β: Ποιος το είπε αυτό;
Α: Η ΕΠΟ. Πάρε να ρωτήσεις.
Β: Πότε το είπε αυτό;
Α: Είχανε συνάντηση χθες.
Β: Eίπαν να το πάνε στο συμβούλιο.
Α: Ναι και είπανε ότι δεν θα περάσει στο συμβούλιο.
Β: Οχι, δεν είπε ότι δεν περνάει. Λάθος κάνεις. Είπε ότι θα το πάει στο συμβούλιο.
Α: Δεν πρόκειται να περάσει. Στο λέω εγώ. Αφού υπάρχει νόμος. Από κει και πέρα και να γίνει, θα γίνει με μία ομάδα, δεν θα γίνει με εκατό.
Β: Aυτό λέμε ρε φίλε. Γιατί να είμαστε οι τελευταίοι;
Α: Eντάξει, δεν θα είσαι. Ό,τι νομίζεις.
Β: Εγώ ξέρεις. Ό,τι είναι...
Α: Εμείς είμαστε φίλοι και ό,τι να γίνει εγώ θα σε βοηθήσω ούτως ή άλλως, να το ξερεις,,,
Β: Εντάξει. Θα το δούμε.
>>>Στον αποκαλυπτικό διάλογο είναι προφανές ότι ο Α πρόεδρος ζητεί από τον Β να χάσει η ομάδα του που δεν έχει ελπίδες σωτηρίας με βάση τον ισχύοντα κανονισμό. Η δικαιοσύνη διερευνά το σοβαρό ενδεχόμενο στοιχηματικής απάτης.
Πηγή: skai.gr