Οδυνηρή ήττα για Άρη

Οδυνηρή ήττα που πιθανότατα να ισοδυναμεί με υποβιβασμό γνώρισε ο Αρης μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 από τον Απόλλωνα, στο ματς που ολοκλήρωσε την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ της «ελαφράς ταξιαρχίας» πέτυχαν ο Μίνγκας στο 2' και ο Πετρόπουλος στο 59'.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το γήπεδο με την έναρξη του αγώνα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Πετρόπουλος πάσαρε με το κεφάλι στον Μίνγκα κι αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Αρης έδειξε να μην μπορεί να συνέλθει εύκολα από το σοκ, επιχειρούσε επιθέσεις με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο και μόνο προς το τέλος του ημιχρόνου πίεσε πραγματικά τον Απόλλωνα, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ούτε την ευκαιρία στο 31', όταν ο Τζόρβας απέκρουσε την κεφαλιά του Ηρακλή, ούτε στο 44' όταν ο Δεληζήσης απομάκρυνε πριν από τη γραμμή το πλασέ του Μανιά, ενώ στο 45' το σουτ του Σουνά πήγε στο δοκάρι.
Στο β' ημίχρονο ο Αρης έδειξε αρχικά ότι θα μπορούσε να γυρίσει την δυσμενή κατάσταση και στο 49' το σουτ του Σουνά πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως στο 59' και σε λάθος έξοδο του Διούδη, ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62' ο Αρης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όταν ο Αλβάρες ανέτρεψε τον Αγκάνθο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αλλά ο Παπαδόπουλος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι.
Από εκεί και πέρα, κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων έως το τέλος αποδείχθηκε μάταιη, με κυριότερη αυτή στο 88', όταν ο Πούλιδο δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζόρβα. Πλέον ο Άρης έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Βέροια, την οποία ξεπέρασε ο προτελευταίος μέχρι σήμερα Απόλλωνας, με την πρώτη εκτός έδρας νίκη που πέτυχε σήμερα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραγκούνης - Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Αλβάερες
ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγγελούδης (55' Ρένια), Τσουμάνης (78' Καραγιάννης), Παπαδόπουλος (74' Τσουκάνης), Μανιάς, Ηρακλής, Αγκάνθο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης (68' Σόουζα), Δεληζησης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Αλβάρες, Μίνγκας, Φαρινόλα (46' Ντάλμπεργκ), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Πετρόπουλος (91' Μπάρκογλου).
Πηγή: skai.gr