Κλείσιμο

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο «πεινασμένος» Πέτριτς

«Πεινασμένος» για ποδόσφαιρο αλλά και για επιτυχίες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε με την άφιξή του στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» Μλάντεν Πέτριτς, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός, είμαι πεινασμένος, θέλω να πετύχω κάτι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και μπορούμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κροάτης φορ, λίγα λεπτά αφότου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά προκειμένου να προσφέρει τα μέγιστα στους «πράσινους»:

«Ποτέ δεν θα ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν και τρεις παίκτες που γνωρίζω καλά, θα με βοηθήσουν να μπω στο κλίμα πολύ γρήγορα. Ξέρω αρκετούς παίκτες, ξέρω την κατάσταση του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο κροάτης επιθετικός περιμένει μέσω του Παναθηναϊκού να αρπάξει την ευκαιρία για να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη στιγμή όχι όμως μόνο για να γυρίσω στην Εθνική, κυρίως γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενος τους προηγούμενους έξι μήνες στην ομάδα που ήμουν. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο, θέλω να παίξω και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ