Στον εισαγγελέα φίλαθλοι του Παναθηναϊκού χωρίς κανένα στοιχείο

Σε αθρόες προσαγωγές και συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε το Σάββατο το βράδυ η αστυνομία.

Αφορμή η ρίψη φωτοβολίδας από αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, στον προαύλιο χώρο της ΓΑΔΑ, χωρίς να προκληθούν ζημίες.

Χωρίς κανένα στοιχείο παραπέμπονται σήμερα στην δικαιοσύνη 21 άτομα που συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση στο σύνδεσμο του ενιαίου φορέα φίλων του Παναθηναϊκού δίπλα από το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης αλλά και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ οι δράστες είχαν ήδη τραπεί σε φυγή. Μεταξυ των συλληφθέντων είναι και άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητα. Και οι 21 κατηγορούνται για εμπρησμό από κοινού.

Συνολικά προσήχθησαν 29 άτομα εκ των οποίων 8 αφέθηκαν ελεύθερα.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν προέβαλαν καμία αντίσταση στους άνδρες της αστυνομίας, βγήκαν κανονικά έξω από τον σύνδεσμο, ενώ στην έρευνα που έγινε μέσα στα γραφεία του συνδέσμου δεν βρέθηκε κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο.

Παρά την έμπρακτη προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα υπάρχουν ορισμένοι κύκλοι ακόμα και μέσα στους κόλπους της αστυνομίας όπως φαίνεται που δημιουργούν εμπόδια σε αυτή την προσπάθεια.

Πηγή: skai.gr