Καταθέτει στον εισαγγελέα ο Σ.Πιλάβιος


Όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος καταθέτει σήμερα στον εισαγγελέα για την έρευνα που διεξάγεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο κ.Πιλάβιος κλήθηκε ως μάρτυρας στην Ευελπίδων για να δώσει στοιχεία που αφορούν στο σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών-ασφαλιστικών ενημεροτήτων, στο θέμα των στημένων πινάκων διαιτησίας και στην έρευνα για την " κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή".

Επίσης η εκπομπή αποκάλυψε κατάθεση του προέδρου της Ν.Αμισού Δράμας Π.Σαββίδη, ο οποίος ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ότι δύο παράγοντες της ΕΠΣ Δράμας (Γ.Χατζησαρόγλου-Δ.Περσίδης) επιχείρησαν να εξαγοράσουν την ψήφο του έναντι 1500 ευρώ. "Επειδή δεν δέχτηκα να πάρω τα χρήματα, υποβίβασαν την ομάδα μου", κατέθεσε ο κ.Σαββίδης.

Για τον ρόλο των αρχιδιαιτητών η "Δίκη" έδωσε στοιχεία για όσα έγιναν στους πίνακες διαιτησίας 2012 με ευθύνη των Θ.Μπριάκου-Γ.Δούρου και συμμετοχή των Θ.Κουρίδη-Αρ.Σταθόπουλου, σύμφωνα με την ένορκη μαρτυρική κατάθεση του προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Χρ.Σάββα.
Πηγή: skai.gr