Έχει κόψει... ταρίφα η ΑΕΚ!

Ακόμη μία νίκη σημείωσε η ΑΕΚ στον 6ο όμιλο της Γ` εθνικής κατηγορίας, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, επικράτησε της Τριγλίας Ραφήνας με 3-0. Ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 15.000 θεατών στο ΟΑΚΑ και τα τέρματα της «Ενωσης» πέτυχαν οι Κορδέρο (10`), Ντακόλ (54`) και Μπρέσεβιτς (56`).

Μετά τις τριάρες επί Ηλυσιακού (για το Κύπελλο) και Αγίου Νικολάου (για το πρωτάθλημα) η ΑΕΚ πανηγύρισε μία ακόμη, αυτή επί της Τρίγλιας Ράφηνας (3-0) στο γιορτινό ΟΑΚΑ, παρουσία περίπου 15.000 οπαδών της.

Έτσι η Ένωση παρέμεινε στην κορυφή του 6ου ομίλου, έχοντας πλέον 13 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια. Απολύτως δίκαιη νίκη με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να χάνει πλειάδα ευκαιριών για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Αυτή για την ομάδα της Ραφήνας ήταν η δεύτερη ήττα, μένοντας στους 10 βαθμούς

Από τα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων ψάχνοντας το γρήγορο γκολ το οποίο δεν άργησε να πετύχει. Η Ενωση έχασε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία στο 9' (κεφαλιά του Μπρέσεβιτς), αλλά κατάφερε να προηγηθεί στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Πόποβιτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μπρέσεβιτς έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Φιλιππόπουλος θα κάνει εξαιρετική επέμβαση όμως ο Κορδέρο θα πάρει το «ριμπάουντ» και με νέα κεφαλιά θα «γράψει» το 1-0!

Και στο υπόλοιπο του πρώτου 45λέπτου η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την απόλυτη υπεροχή (9-1 οι τελικές στο α΄ μέρος), να δημιουργεί ευκαιρίες και να μην απειλείται σχεδόν καθόλου (η ομάδα της Ραφήνας ένα σουτ με τον Ζέκιο στο 45'). Η Ενωση είχε και μερικές άλλες καλές στιγμές (στο 26' κεφαλιά του Ντακόλ και στο 33' σουτ ιδίου).

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να σκοράρει νωρίς. Και μάλιστα δύο φορές. Η ΑΕΚ μπήκε και πάλι με διάθεση και αφού… έστειλε μήνυμα με δύο καλές ευκαιρίες των (Ντακόλ στο 52' και Γροντή στο 53'), κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Δημιουργός ο Γροντής και εκτελεστής ο Ντακόλ με ωραίο πλασέ για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να αρκούνται και μόλις δύο λεπτά αργότερα (56'). Ο Πόποβιτς έκτέλεσε το κόρνερ, ο Σταθάκης πήρε την κεφαλιά, ο Μπρέσεβιτς έκανε προβολή, ο πορτιέρο απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Μπρέσεβιτς έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα

Φυσικά τα πάντα είχαν κριθεί, έστω κι αν απέμεναν ακόμη 34 λεπτά. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο της ΑΕΚ η οποία άγγιξε κι άλλα γκολ κυρίως με τους Γροντή (63', 72'), Σταθάκη (64') και Ντακόλ (81') ενώ η ομάδα της Ραφήνας έχασε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Μάντζη (62').

Στο τελευταίο λεπτό ο ρυθμός έπεσε, ενώ να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Ανάκογλου επέστρεψε σε αγωνιστική δράση μετά από περίπου 1,5 μήνα απουσίας, λόγω τραυματισμού.

ΣΚΟΡΕΡ: 10' Κορδέρο, 54' Ντακόλ, 56' Μπρέσεβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ψυχούλας (Εύβοιας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 70' Γεωργέας, 76' Σταθάκης, 86' Ρόβας, 90' Πεταυράκης-26' Μάντζης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Καραγκιολίδης, Σταθάκης, Ρόβας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Γεωργέας, Κορδέρο, Γροντής, Πόποβιτς (80' Παληαρούτας), Ντακόλ (87' Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (73' Ανάκογλου).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γ. Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας (30' Σκαφίδαςλ.τ.), Τσιτόφωτος, Ράμο (85' Φελέκης), Γκίκας, Μάντζης, Μουλλάκης (74' Σταμπέλος), Ζέκιο



Πηγή: skai.gr