Επίθεση και απειλές από μπράβο κατά δημοσιογράφου στο «Καραϊσκάκη»

Επίθεση και απειλές από μπράβο δέχτηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης των εφημερίδων Deal News και Press Time, Παύλος Δημητριάδης, στο διάδρομο του 3ου ορόφου όπου βρίσκονται οι σουίτες του γηπέδου Καραϊσκάκη λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Παρι Σεν Ζερμεν, την Τρίτη το βράδυ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως καταγγέλλει στη μηνυτήρια αναφορά του προς την εισαγγελία, ο κ. Δημητριάδης βρισκόταν προσκεκλημένος στη σουίτα 311 του γηπέδου Καραϊσκάκη μαζί με επιχειρηματίες και τον πρώην υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο, όταν κλήθηκε από έναν γεροδεμένο, άγνωστο άνδρα που εμφανίστηκε στην πόρτα να βγει έξω.

Ο κύριος Δημητριάδης, ανυποψίαστος τον ακολούθησε και λίγα μέτρα πιο κάτω ο μπράβος τον άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να εκτοξεύει απειλές κατά της ζωής του και των μελών της οικογένειας του.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί το κάνει αυτό η απάντηση που έλαβε ήταν «ξέρεις εσύ», γεγονός που καταδεικνύει ότι ο άγνωστος δεν γνώριζε και πως είχε πάρει εντολές από το αφεντικό του να απειλήσει τον κ. Δημητριάδη.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, πολύ κοντά στο περιστατικό ήταν και άλλοι άνδρες της ασφάλειας υψηλών προσώπων, οι οποίοι είπαν ότι ο συγκεκριμένος μπράβος ανήκει στο προσωπικό ασφαλείας του Ολυμπιακού.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ