Παναθηναϊκός: Άδεια αποκλειστικά με τα στοιχεία μας

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΠΟ που ουσιαστικά έσπευσε να «φωτογραφίσει» -χωρίς κανένα στοιχείο- την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εισβολή οπαδών της στα γραφεία της Ομοσπονδίας έδωσαν οι «πράσινοι».

Στην απάντησή της
, η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι δεν την αγγίζει η επίθεση της Ομοσπονδίας («οι αδειοδοτήσεις δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς») δηλώνοντας έτοιμη, αν χρειαστεί, να σταθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟ καθιστά επίσης σαφές, ότι δεν αναμένει να λάβει αδειοδότηση από μια αυθόρμητη κίνηση των οπαδών της, αλλά αποκλειστικά με βάση τα στοιχεία που έχει καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί, ως ενδιαφερόμενη, να πληροφορήσει την κοινή γνώμη ότι αναμένει τη χορήγηση αδειοδότησης αποκλειστικώς και μόνο με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

»Μέσα από αυτές τις διαδικασίες εξάλλου θα κριθούν ΟΛΟΙ.

»Η ΕΠΟ για μια κόμη φορά απέδειξε ότι αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, σπεύδοντας να εκδώσει μια προσβλητική ανακοίνωση εμμέσως πλην σαφώς εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή μια αυθόρμητη κίνηση αγωνιούντων οπαδών της.

»Κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και η κοινή γνώμη εξίσου καλά γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός και η διοίκησή του είναι πάντα έτοιμοι να σταθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

»Το ερώτημα είναι εάν η ΕΠΟ και η διοίκησή της είναι το ίδιο έτοιμες. Τα πρόσφατα γεγονότα και στοιχεία δείχνουν ότι η απάντηση είναι μάλλον αρνητική».


Είχε προηγηθεί
η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, που έκανε μεταξύ άλλων λόγο «για τραμπουκισμούς, εκφοβισμό, αισχρές ύβρεις και γενικά πρωτοφανή βιαιότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αδειοδοτήσεις ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ.

»Δεν είμαστε διατεθειμένοι και δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε ηθικά το ανήκουστο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

»Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τις αρχές και να συνδράμουμε στην ποινική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών, αυτής της πρωτοφανούς βιαιότητας».

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ