Κλείσιμο

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Σε μια περίοδο που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται στα… χαρακώματα και με τους τελικούς της Α1 ενόψει, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το καλό παράδειγμα και στους δύο, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό μπάσκετ έχει αθλητές που μπορούν να δείξουν το καλό παράδειγμα...

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας την σημασία της κατάκτησης ενός ακόμη ευρωπαϊκού τροπαίου για το ελληνικό μπάσκετ!

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, παραμένουν σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ που έχει φέρει πολλές επιτυχίες στη χώρα μας», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του «Μήτσου»,
μια δήλωση την οποία δεν βλέπουμε συχνά να γίνεται από αθλητές ή παράγοντες των δύο «αιωνίων» για τον αντίπαλο, όταν αυτός κατακτά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στη συνέχεια ο Ελληνας γκαρντ σημείωσε: «Στο πρώτο κομμάτι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Είμαστε στη δεύτερη θέση, θα παίξουμε με τον Ίκαρο και πρέπει να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι. Για το δεύτερο σκέλος πήραμε μια πρωτοβουλία και είχα τη χαρά να δω τα παιδιά στον Εύοσμο και εύχομαι να πάρουν ακόμα περισσότερα».

Οσο για το αν θα έπαιζε ξανά στην Εθνική, ήταν και πάλι ξεκάθαρος : «Έχω κάνει δηλώσεις για την Εθνική και δε θέλω να ξαναπώ κάτι. Έχει κλείσει αυτό το θέμα για μένα».
Πηγή: skai.gr