Αποκάλυψη στην "ΔΙΚΗ" στον ΣΚΑΪ: Ο Μπριάκος μίλησε με τον Τριτσώνη

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος είναι ο άνθρωπος που μίλησε τηλεφωνικά με τον Σταύρο Τριτσώνη, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΪ". Ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικού συνομίλησε με τον κ.Μπριάκο αμέσως μετά τα επεισόδια του 88΄και λίγο πριν αποφασίσει την οριστική διακοπή.

Ήδη η Ένωση έχει ζητήσει από την ΕΠΟ άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον Αθηναίο ρέφερι, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνον κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Ο κ.Μπριάκος που εργάζεται και στη γενική διεύθυνση αστυνόμευσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει κληθεί ως ύποπτος από τον εισαγγελέα για τους στημένους πίνακες διαιτησίας.

Με παρέμβασή του, μάλιστα, ο πρώην διεθνής διαιτητλης Γιώργος Φασόλης, υποστήριξε οτι τόσο ο κ. Μπριάκος όσο και ο κ. Τριτσώνης έχουν πλέον σοβαρό πρόβλημα να σταθούν στην διαιτησία

Η Ένωση έχει μεγάλα παράπονα από τη στάση που κράτησε ο Αθηναίος ρέφερι στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής με την ομάδα της Κομοτηνής. Η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, οδήγησε στην καταδικαστική διακοπή του αγώνα χωρίς να ξαναρχίσει το ματς και ήταν... πολλά -όπως φαίνεται- αυτά που συνέβησαν στο διάστημα των διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξάλλου κατήγγειλαν πως ο Τριτσώνης είχε τηλεφώνημα με παράγοντα του ποδοσφαίρου και όπως αναφέρθηκε στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ, το πρόσωπο αυτό είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκο.

Να σημειωθεί πως οι διαιτητές απαγορεύεται να έχουν επικοινωνία με οποιοδήποτε πρόσωπο σε τέτοιες περιπτώσεις, βάσει κανονισμού που έχει θεσπίσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα επηρεασμού τους.


Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κ.Πετρόπουλος γράφει ιστορία: Κρίνοντας τα επεισόδια του "αιώνιου" ντέρμπι δέχτηκε ότι:


-Επεσαν δύο κροτίδες και πέντε καφέδες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

-Οι οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων

-Ο δημοσιογράφος του Σκάϊ Γ.Τσελίκας εδάρη ανηλεώς

-Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού κλείστηκαν στο ασανσέρ για 15 λεπτά

ΑΛΛΑ δεν ασκεί πειθαρχική δίωξη!

Πηγή: skai.gr