Κλείσιμο

Ξέσπασε ο Άρης(4-0 τον Λεβαδειακό)

Με δύο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων ο πολύ καλός σήμερα Αρης «καθάρισε» το ματς με τον κακό Λεβαδειακό στη Θεσσαλονίκη (4-0), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ετσι ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε το ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των «κιτρίνων», οι οποίοι ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Κοέλιο (2'), Γιαννιώτα (48' και 64') και Τάτου (80').

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Αρη. Μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Τότε ο Τάτος γύρισε από τα δεξιά, στην πρώτη κεφαλιά ο Καζναφέρης, στη δεύτερη ο Κοέλιο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη. Το γκολ ενίσχυσε τη ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι για τα επόμενα δέκα λεπτά πίεσαν την εστία του Λεβαδειακού ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Στο 18ο λεπτό λίγο έλειψε να το πετύχει, όταν ο Καζναφέρης γύρισε από τα δεξιά, αλλά ο Αγκάνθο δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Αρη να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Κυριακίδη, και τον Λεβαδειακό να μην μπορεί να πλησιάσει με αξιώσεις την περιοχή του Αρη.

Και η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, καθώς το σκορ έγινε 2-0. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Παπαστεριανός σέντραρε από τα δεξιά, ο Γιαννιώτας πρόλαβε την άμυνα του Λεβαδειακού και με εξαιρετικό πλασέ ξεσήκωσε τις κερκίδες στο «Βικελίδης». Κάπου εκεί «τελείωσε» το ματς. Στην αρχή της επανάληψης ο Γιώργος Παράσχος ενίσχυσε την επίθεση της ομάδας του, βάζοντας στο παιχνίδι τους Κεγεχόν και Ροτζέριο, αλλά το γρήγορο γκολ των Αρειανών του χάλασε τα σχέδια... Στη συνέχεια ο Αρης συνέχισε να πιέζει και με ηγέτη τον Γιαννιώτα έψαξε κι άλλα γκολ. Ο νεαρός άσος του Αρη πέτυχε το δεύτερο γκολ του και «έγραψε» το 3-0 στο 64ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τάτου με κεφαλιά νίκησε τον Κυριακίδη. Στο 80' ο Τάτος έγινε από δημιουργός, εκτελεστής, καθώς μετά από σέντρα του Αγκάνθο, με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0.

Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βασιλείου και Μεντί.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Πουλίδο (68' Τριανταφυλλάκος), Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας (78' Μαργαρίτης), Κοέλιο, Παπαστεριανός, Τάτος, Γιαννιώτας (83' Ηρακλής), Διαμαντάκος, Αγκάνθο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46' Ροτζέριο), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66' Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46' Καγεχόν).


Πηγή: skai.gr