Κλείσιμο

Γιδόπουλος: "Μπορεί να επιστρέψω στην ΑΕΚ"



Ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί ξανά στα διοκητικά της ΑΕΚ άφησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Στράτος Γιδόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" στον ΣΚΑΪ. Επεσήμανε, μάλιστα, οτι όταν θα έχει κάτι χειροπιαστό θα είναι σε θέση να το ανακοινώσει.

"Ολοι όσοι διοίοκησαν την ΑΕΚ τα τελευταία 15 χρόνια την ξεφτίλισαν και κατασπατάλησαν εκατοντάδες εκατομύρια ευρώβ, που έβαλαν οι Νοτιάς και ο Παππας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κΓιδόπουλος

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε πόροσμα της επιτροπής ηθικής της ΔΟΕ, στο οποίο αναφέρεται

''Ο κύριος Σπύρος Καπράλος έσπασε τον κώδικα συνεργασίας της ΔΟΕ. Η Επιτροπή σημειώνει ότι ακόμα κι αν σκοπός του ήταν - προφανώς - να χρηματοδοτήσει αθλητές, τα σχόλια που έγιναν από τον κύριο Καπράλο, μία πολύ γνωστή προσωπικότητα στο Ολυμπιακό Κίνημα και πρόεδρο της ΕΟΕ με προνομιακή σχέση με τη ΔΟΕ και την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη ζημία στη φήμη του Ολυμπιακού Κινήματος .
Αν δεν υπάρξουν κατάλληλες ενέργειες από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ή τα εμπλεκόμενα πρόσωπα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΟΕ έχει το δικαίωμα να πάρει τα κατάλληλα διοικητικά μέτρα, ειδικά σε ότι αφορά την έκδοση διαπιστεύσεων για όλες τις διοργανώσεις της ΔΟΕ".

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με παρέμβασή του στην εκπομπή, υποστήριξε οτι τον ενοχλεί το εν λόγω πόρισμα, αλλά το θέμα έχει επιλθθεί παο την εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ. Μάλιστα, τόνισε οτι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΟΕ.


Πηγή: skai.gr