"Φονέας" της... πλατείας!

Με σκόρερ τον Ηλία Κάμπα στο 78'΄ο Φωστήρας μπορεί να έχασε μεν από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-2, ωστόσο μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, πήρε τεράστια πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί η ομάδα του Ταύρου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση παρά το γεγονός ότι ο Κάμπας αποβλήθηκε αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες για τον τρόπο που πανηγύρισε!

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης πέρασε χωρίς κάτι το εξαιρετικό, ωστόσο στο 11' ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό τριών παικτών. Συγκεκριμένα ο Μενδρινός έβγαλε στα δεξιά της περιοχής στον Καμπάνταη, εκείνος «έκοψε» την κατάλληλη στιγμή στον Ντούνη και ο τελευταίος από κοντινή απόσταση, έκανε το 1-0


Δέκα λεπτά αργότερα μετά από έναν νέο όμορφο συνδυασμό, οι «κυανέρυθροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Κούρντι, σέντραρε για τον Γουνδουλάκη, εκείνος άφησε ωραία στον Ντούνη ο οποίος με ωραία τρίπλα «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο και με νέο πλασέ έκανε το 2-0.

Στη συνέχει ο Φωστήρας προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κάποιες φορές έξω από την περιοχή του Πανιωνίου όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπούρσαν να είχαν κάνει το 3-0 στις καθυστερήσεις του α' μέρους αλλά το σουτ του Γουνδουλάκη από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στο δεξί δοκάρι!

Φοβερή εξέλιξη είχε το δεύτερο μέρος. Μπορεί μέχρι το 78' να μην είχαμε κάτι το αξιόλογο (σ.σ. με εξαίρεση δύο καλές στιγμές για τον Πανιώνιο και μία για τον Φωστήρα), ωστόσο στα τελευταία 12 λεπτά το ματς πήρε φωτιά.

Στο 78' ο Δωροβίνης εκτέλεση κόρνερ και ο Κάμπας με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι (σ.σ. ήταν ακάλυπτος) νίκησε τον Περιστερίδη μειώνοντας σε 2-1! Ένα γκολ το οποίο ο σκόρερ του δεν μπόρεσε να χαρεί, καθώς ο διαιτητής Γιαννουλάκης χρέωσε τον Κάμπα με δύο κίτρινες για τον πανηγυρισμό του

Μία γιατί έβγαλε την φανέλα όταν έτρεξε στους πολυάριθμους φίλους του Φωστήρα και μία γιατί κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ!

Στο εναπομείναντα χρόνο ο Πανιώνιος άσκησε ασφυκτική πίεση έχασε ευκαιρία με σουτ των Κούρντι και Αραβίδη, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά, κι έτσι ο Φωστήρας πήρε μια τεράστια πρόκριση.

ΣΚΟΡΕΡ: 11', 21'Ντούνης 78' Κάμπας
ΔΟΚΑΡΙ: 45' Γουνδουλάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 79' Κάμπας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (89' Μπούζας), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός (81' Διαμαντάκος), Ντούνης, Αραβίδης και Καμπάνταης (46' Οκόγιε).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς , Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος (75' Κούτρος), Κάμπας.
Πηγή: skai.gr