Αποκάλυψη στη "Δίκη": "Τα αθλητικά δικαστήρια δικά μας είναι", έλεγαν στην ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση!

Αποκαλυπτικά έγγραφα που εκθέτουν την ΕΠΟ παρουσίασε η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ".Κατέδειξε αλλοίωση πρακτικών συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας. Στις 22 Μαϊου αποφασίστηκε η αξιολόγηση διαιτητών με βαθμολογία "από καλή έως πάρα πολύ καλή" και την 1η Ιουνίου υπογράφηκε ο κανονισμός διαιτησίας με βαθμολόγηση "από πολύ καλή και άνω". Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος παραποίησε την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Παράλληλα η εκπομπή αποκάλυψε ότι προστέθηκε αυθαίρετα όνομα βοηθού διαιτητή της Football League στον πίνακα διαιτησίας (Παναγιώτης Αργυρός, Αθηνών).

Αποκαλύφθηκαν τα πρακτικά της συνεδρίασης της ΕΠΟ της 12ης Σεπτεμβρίου 2012, όπου ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου αναφέρει για το θέμα της επικείμενης αναδιάρθρωσης: "Nα προχωρήσουμε γιατί κανείς δεν θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Τα αθλητικά δικαστήρια είναι δικά μας..."

Στην ίδια συνεδρίαση ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος για το ίδιο θέμα αναφέρει: "Δεν με ενδιαφέρει. Πάρτε ό,τι απόφαση θέλετε. Εμένα απειλούν τα παιδιά μου και το σπίτι μου".

Σε παρέμβαση του ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας είπε: "Τα πρακτικά τα αλλοίωσε ο Κουρίδης. Είναι ο αρχινταβατζής στην ΕΠΟ".
Πηγή: skai.gr