Κλείσιμο

Nικητής η βροχή( ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 0-0)

Ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Ατρόμητος απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Στο τερέν-βούρκο των «Ζωσιμάδων» οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, σε ματς που διακόπηκε στο 9ο λεπτό λόγω της καταρρακτώδους βορχής και ξεκίνησε μετά από μία ώρα. Οι Περιστεριώτες έμειναν για έκτο ματς χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες, 1 ήττα), ενώ οι Γιαννιώτες δεν είχαν συνέχεια μετά το 0-3 στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στα Ιωάννινα από το ξεκίνημα του ματς, ανάγκασε τον διαιτητή, Δασκαλόπουλο, να στείλει προσωρινά τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση του 9ου λεπτού. Το μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου και κυρίως στα πλάγια είχε μετατραπεί σε λίμνη, ποδόσφαιρο δεν ήταν δυνατό να παιχτεί κι έτσι μπροστά στον κίνδυνο τραυματισμού των παικτών ο ρέφερι του συνδέσμου Κορίνθου διέταξε την προσωρινή διακοπή της συνάντησης. Στο γήπεδο εισήλθε όχημα που άρχισε να βγάζει προς τα έξω τα νερά, στη συνέχεια οι άνθρωποι του σταδίου με ειδικές σκούπες έκαναν το ίδιο και σε συνδυασμό με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, μετά από περίπου μία ώρα το ματς άρχισε και πάλι από το λεπτό που διακόπηκε.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες φυσικά, ήταν αδύνατον να παιχθεί ποδόσφαιρο ποιότητας. Ετσι οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 15΄ με τον Γεωργίου να μην μπορεί να νικήσει τον Ιτάνζ, ενώ στο... ριμπάουντ η κεφαλιά του Κοροβέση ήταν άστοχη. Μία μεγάλη φάση είχε και ο Ατρόμητος, στο 35΄, με τον Κούτσι να φτάνει απέναντι από τον Φεγκρούς, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν τραγικό και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Πιο ανοιχτό ήταν το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να αναζητούν περισσότερο το γκολ. Το «άγγιξαν» στο 54΄ με τον Ίλιτς να βγαίνει απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά το τελείωμά του ήταν απελπιστικά άστοχο, ενώ στο 61΄ το γυριστό σουτ του Μιχάλη μετά από κόρνερ έδιωξε σωτήρια ο Ιγκλέσιας.



Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

Κίτρινες: Οικονόμου

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46΄ Οικονόμου), Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου (72΄ Ντε Βισέντι), Κοροβέσης (86΄ Κεϊτά), Ίλιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (77΄ Σουμπίνιο), Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας (66΄ Νάστος), Καραμάνος (64΄ Μπρίτο), Δημούτσος, Λαζαρίδης
Πηγή: skai.gr