Μαύρος: "Μέσω της απόλυσης Βλάχου ήθελαν να διώξουν εμένα" - Αναστασιάδης, Χάβος και Δημητριάδης υποψήφιοι

Xωρίς πρόεδρο και προπονητή είναι πλέον η ΑΕΚ μετά την παραίτηση και του Θωμά Μαύρου, ο οποίος δεν επιθυμούσε την αποπομπή του Βαγγέλη Βλάχου μετά την ήττα από τον Πανώνιο. Παρελθόν αποτελεί και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Κωστής.

Φαβορί για τη θέση του προπονητή θεωρούνται ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο Μάκης Χάβος, ενώ για αυτή του γενικού αρχηγού ο Βασίλης Δημητριάδης.  

Ο Θωμάς Μαύρος δήλωσε μεταξύ άλλων στην «Ωρα για Σπορ»: «Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ. Δεν μπορώ να συνεχίσω να συνυπάρχω με αυτούς τους ανθρώπους. Απέδειξαν ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο Βλάχος, αλλά εγώ. Εμένα ήθελαν να χτυπήσουν μέσω του Βλάχου. Ανέχτηκα τόσες προσβολές, αλλά αυτό το οργανωμένο σχέδιο εναντίον μου δεν θα το δεχτώ. Ήθελαν να με εξαναγκάσουν σε παραίτηση. Παραιτούμαι, λοιπόν, και τους αφήνω στην κρίση του κόσμου της ΑΕΚ. Ο Μαύρος σήκωσε το καπάκι του ηφαιστείου και η λάβα θα τους πνίξει», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Θέλανε μόνο να φάνε τον Μαύρο. Κανένας Βλάχος δεν ήταν το θέμα. Όχι ότι δεν έκανε λάθη ο Βλάχος, αλλά τα έκανε λόγω της πίεσης και της αγάπης του για την ΑΕΚ και για μένα προσωπικά. Αλλά και πάλι, σας λέω, ότι εμένα ήθελαν να χτυπήσουν με το θέμα που δημιούργησαν. Φεύγω, λοιπόν, με καθαρή τη συνείδησή μου απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ και αφήνω αυτούς τους ανθρώπους πίσω μου να τη σώσουν με τα εκατομμύρια ευρώ που θα φέρει ο κύριος Βιντιάδης. Αυτοί που κατέστρεψαν την ΑΕΚ, θα φέρουν τα λεφτά για να τη σώσουν. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του. Δεν θα ανέβω ξανά στα Σπάτα. Θα δώσω συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσω για τα πάντα τους ΑΕΚτζήδες σε χρόνο που θα αποφασίσω ο ίδιος».

Η ΑΕΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κέρκυρα και αυτή είναι μια ευκαιρία να απαγκιστρωθεί από την τελευταία θέση, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (εκτός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός) με «παρένθεση» το παιχνίδι με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Εκτός πλάνων είναι ο Φούντας που αποβλήθηκε χθες, αλλά εκτιμάται πως θα είναι έτοιμοι οι απόντες χθες Λαγός, Κατσικοκέρης και Βλάχος.

Πηγή: skai.gr