Aναδιάρθωση "πραξικόπημα και... καραγκιοζιλίκι"!

Πραξικόπημα της ΕΠΟ και της Σούπερλιγκας χαρακτήρισε την αναδιάρθωση στις δυο κατηγορίες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΪ, ενω για καρναβάλι και καραγκιοζιλίκια μίλησε ο επίτομος πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, τονίζοντας παράλληλα οτι πρέπει να αλλάξει όλος ο καταστατικός χάρτης του ποδοσφαίρου.

«Το ποδόσφαιρο διώχνει το κόσμο απο τα γήπεδα. Ο κόσμος θέλει οι αγώνες να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και οχι στο παρασκήνιο. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την τωρινή κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενω πρόσθεσε οτι κάποιοι θέλουν την εξυγίανση, αλλά δεν τους αφήνουν οι μηχανισμοί.

Ο πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, τόνισε οτι πέρσι όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και ο νομικός της σύμβουλος γνωμάτευσαν οτι αναδιάρθωση δεν μπορεί να γίνει, κάτι που δέχθηκε και το ΔΣ της Σούπερλιγκ και με μια φωνή είπαν οτι ο ΚΑΠ δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, ενω φέτος θυμήθηκαν οτι μπορεί να γίνει και αναρωτήθηκε για το αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για αυτούς που όποτε θέλουν τα γυρίζουν

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος της διοργανώτριας Γιάννης Μώραλης , οτι φέτος η κατάσταση αξιολογήθηκε έγινε με διαφορετικά δεδομένα και όποιος δεν συμφωνεί έχει το δικαίωμα της προσφυγής


Ήδη οι πρώτοι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων κατέθεσαν στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γ.Καλόφωνο, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ".

Μάλιστα ο κ.Καλόφωνος περιμένει ένα σημαντικό στοιχείο που θα φωτίσει την υπόθεση, ενώ στα χέρια του βρίσκονται οι περισσότερες από τις 39.000 απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ.

Η εκπομπή αποκάλυψε και πρακτικό συνεδρίασης της ΕΠΟ, τον Ιούλιο του 2011, όπου αποφασίζεται η αποχώρηση του νομικού συμβούλου Θ.Κουρίδη. Παρά ταύτα ο κ.Κουρίδης παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση του!
Πηγή: skai.gr