Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Άρης(1-1)

Χωρίς νίκη παρέμειναν στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ και ο Άρης, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γιάγκο στο 58' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αγκάνθο στο 74'.

Στο α΄ ημίχρονο η ΑΕΚ διατήρησε την υπεροχή, αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό κι έτσι δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, όπως το σουτ του Κορδέρο στο 13΄, που απέκρουσε ο Διούδης και στο 32', όταν ο Φούντας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ. Αντίθετα, στο β' ημίχρονο έγινε πιο ουσιαστική και αφού στο 56' η προβολή του Κατσικοκέρη σε γύρισμα του Βλάχου, έφυγε μόλις άουτ, στο 58' και σε κόρνερ του Ρίκκα, ο Γιάγκο με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έγινε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κράτησαν το προβάδισμα. Στο 74' και σε μια από τις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες του Άρη, ο Καπετάνος με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε μπροστά τον Αγκάνθο, που πλάσαρε υποδειγματικά τον Κωνσταντόπουλο και ισοφάρισε. Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος κι έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ουραγό ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (θεσπρωτίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουτρουμπής, Κατίδης, Κορδέρο, Παπαδημητρίου, Βλάχος - Παντίδος, Κοέλιο, Νταμαρλής, Γιαννιώτας, Διούδης

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Γκερέιρο (81' Φουρτάδο), Ρίκκα, Λαγός (41' Κατίδης), Φούντας (66' Παπαδημητρίου), Βλάχος, Κουτρουμπής.

ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (59' Ασλανίδης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (46' Νταμαρλής), Αγκάνθο, Καπετάνος, Παπαστεριανός (73' Γκέσιος), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο.
Πηγή: skai.gr